Speurtochten in de zomervakantie, 3 tips

De zomervakantie kan voor sommige mensen erg lang duren. De kinderen hebben dan vaak zes weken aan een stuk door vakantie en wat ga je al die tijd doen? Sommige ouders kijken er juist naar uit dat de kinderen zoveel thuis zijn, anderen hebben er moeite mee om samen de tijd door te komen. Maar met onze tips gaat het een hele leuke periode worden. We hebben namelijk een paar tips voor speurtochten in de zomervakantie van HeelHollandSpeurt. Deze zijn voor jong en oud leuk en daar kijkt iedereen dan ook echt naar uit om daar aan deel te mogen nemen. Je gaat samenwerken, bent veel buiten, gaat een nieuwe omgeving verkennen en dan heb je toch ook dat vakantiegevoel ook al ben je in eigen land. Het wordt vaak gedaan als dag uitstapje om zo even weg te zijn en nieuwe dingen te ontdekken samen.     

Speurtocht in de stad

Speuren is leuk en zeker als het iedere keer op een andere bestemming is. Een speurtocht ondernemen kan al met twee personen, denk aan een goede vriend of vriendin of je zoon of dochter. Met het hele gezin kan natuurlijk ook of met vrienden. Je kiest een overzichtelijke tocht door de stad en je gaat samen op jacht, wie weet de meeste vragen te beantwoorden? 

Speurtocht met de auto

Is het een keer wat slechter weer, of heb je al een drukke week gehad en wil je er toch even tussenuit? Een speurtocht met de auto is dan leuk, je verkent mooie landschappen in Nederland en lost samen puzzels op. Ga samen het mooie Nederland ontdekken en kom af en toe de auto uit om opdrachten te voltooien. Autospeurtochten zijn een leuke optie.

Lees tip:  5 belangrijke tips voor het importeren van een auto

Teambuilding met collega’s 

In de zomervakantie zijn er altijd mensen die aan het werk zijn. Ook dan is het fijn om toch even een dagje wat anders te mogen doen dan op kantoor zitten. Organiseer daarom een leuk uitje voor jou en je collega’s. Een speurtocht is altijd de moeite waard, even weg van de schermen, lekker de natuur in en samen vragen beantwoorden. Welke vaardigheden hebben je collega’s allemaal die je nog niet wist?

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.