Hoe plaats je varkensruggen?

parkeerplekken

Maak je woon- en werkomgeving veiliger door het plaatsen van varkensruggen, vooral bij de parkeerruimte. Varkensruggen kunnen gemakkelijk worden geplaatst en ze zijn verplaatsbaar, wat de plaatsing vergemakkelijkt. Om meer te weten over de plaatsing van varkensruggen kan je de tekst hieronder doornemen.

Wat zijn varkensruggen?

Varkensruggen zijn blokken van beton die vooral ter veiligheid worden geplaatst bij parkeerplaatsen of bij een wegafscheiding. Met een varkensrug ben je namelijk in staat om een fysieke barrière te creëren door de blokken op zodanige wijze te plaatsen dat de wielen van de auto worden gestopt tegen het blok aan. Je kunt op deze manier voorkomen dat voertuigen te ver doorrijden en zorgen voor schade.

Waar worden varkensruggen geplaatst?

Varkensruggen zijn vaak te zien bij parkeerterreinen en op de openbare weg. Ook bij bedrijven, winkelcentra, supermarkten, ziekenhuizen en dergelijke zijn varkensruggen vaak te zien. Daarnaast vind je ze ook vaak bij grachten, kades en dijken. Je ziet tegenwoordig overigens steeds vaker dat veel particulieren ook een eigen varkensrug kopen.

De plaatsing

Je kunt een varkensrug simpelweg plaatsen, maar varkensruggen kunnen ook worden verlijmd met de ondergrond voor extra stevigheid. Het is namelijk belangrijk dat de varkensrug stevig vastzit om goed te kunnen functioneren.

De hoogte

Het is belangrijk om te kijken naar de hoogte van de varkensrug die wordt geplaatst. Je kunt varkensruggen namelijk kopen in verschillende hoogtes. Welke hoogte je kiest is volledig zelf te bepalen. Ook de vorm, kleur en dikte kan je overigens helemaal zelf kiezen.

Meer ontdekken over varkensruggen? Varkensruggen zijn in verschillende opvallende kleuren te koop, iets wat de veiligheid van verkeersdeelnemers ten goede komt. Juist in het donker kunnen varkensruggen op onverwachte en slecht verlichte plekken voor valpartijen zorgen. Ontdek op de website www.varkensruggen.nl een overzicht van opvallen en minder opvallende varkensruggen.

Lees tip:  Redenen om een kenteken check te doen

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.