Dit zijn de 5 gaafste magazines over auto’s

magazines over auto’s

Hou jij van auto’s of ben je op zoek naar een leuke cadeau voor iemand die autogek is? Dan is een abonnement op een auto magazine erg leuk. In Nederland worden er verschillende auto magazines uitgegeven, waardoor het best lastig kan zijn een magazine te kiezen. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws op het gebied van auto’s? Wij hebben de vijf leukste magazines over auto’s voor je op een rijtje gezet!

Autoweek

Elke week een tijdschrift voor echte autoliefhebbers op de deurmat? Dan is een abonnement op Autoweek een goede keuze. Autoweek is een magazine dat veel informatie biedt over betaalbare occasions, de nieuwste modellen van dure automerken en nog veel meer auto gerelateerde nieuwtjes. Wil jij ervaren of een abonnement op Autoweek iets voor jou is? Vraag via deze link een voordelig proefabonnement aan!

Autovisie

Een ander zeer uitgebreid magazine voor autoliefhebbers is Autovisie. Elke twee weken wordt er een nieuw tijdschrift uitgebracht dat bestaat uit 100 pagina’s. Lees over de laatste ontwikkelingen, professionele autotest en andere interessante nieuwsberichten. Autovisie bestaat al ruim 50 jaar en is één van de grootste autobladen van Nederland.

Top Gear

Je hebt vast wel eens van dit programma van de BBV gehoord? Het Top Gear magazine is het tijdschrift van dit bekende programma. Top Gear is Engelstalig en net als in het programma zit er een dosis humor verwerkt in het magazine.

Auto Review

Voor iedereen die op de hoogte wilt blijven van de nieuwste auto’s of van plan is om een nieuwe auto aan te schaffen is Auto Review een leuk tijdschrift om door te lezen. Oriënteer jezelf door over de verschillende autotesten te lezen.

Lees tip:  Een rijinstructeur worden, iets voor jou?

Carros

Hou je ervan om te lezen over exclusieve bolides? In het magazine Carros lees je over het laatste nieuws rondom luxe automerken. Je zal tijdens het lezen versteld staan van de mooie en meest exclusieve auto’s die er bestaan.
Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.