De voordelen van een Treeplank voor jouw auto

Misschien ben je er wel bekend mee: treeplanken. Je ziet ze vaak op een busje, vrachtauto of een SUV. Een Treeplank is een plank die je monteert aan de auto, zowel wel achterop als aan de zijkanten. Hierdoor kun je makkelijker instappen of zijn er andere functionaliteiten waardoor je meer kunt genieten van jouw auto. Want een treeplank heeft vaak meerdere doeleinden en functionaliteiten. Voor sommigen is het namelijk meer een investering. Het kan dus verstandig zijn een Treeplank aan te schaffen. Daarom vertellen we je in dit blog alles over de treeplank en vertellen we waarom een treeplank voor jou een goede investering kan zijn. 

Wat is de functie van een treeplank?

Een treeplank is multifunctioneel. Het dient dus meerdere functies rondom de auto. Maar de voornaamste reden is over het algemeen om het gemakkelijker te maken in of uit te stappen. Heb je bijvoorbeeld een hogere auto, of een bus? Dan kan het makkelijk zijn gebruik te maken van een extra opstapje. Echter is het dus zeker niet zo dat je een Treeplank enkel op een vrachtauto kunt installeren. Want een treeplank kan namelijk ook goed dienen als extra deurmat. Op de extra opstap kun je namelijk gemakkelijk je vieze schoenen afvegen of gebruiken als voetensteun om je schoenen op schoon te maken.

Waarom een treeplank een goede investering voor jouw auto is

Een Treeplank heeft dus meerdere voordelen. Daarom kan een treeplank ook van waarde zijn voor jouw auto. Onterecht wordt er namelijk vaak gedacht dat een treeplank alleen van waarde kan zijn voor grote bussen of grotere auto’s zoals SUV’s. Niks is echter minder waar. Een treeplank biedt namelijk voor een gewone auto ook al veel voordelen. Zo beschermt een treeplank jouw auto ook. De zijpanelen van je auto worden bijvoorbeeld beschermt tegen opspattende stenen en/of steenslag. Zo kun je een treeplank inzetten als extra bumper. Tevens beschermt de treeplank jouw auto natuurlijk ook tegen een vies interieur. Waardoor jouw auto op de langere termijn meer waarde vasthoudt. 

Lees tip:  Vespa kopen, waar zit ik goed?

De installatie van een treeplank

De montage van een treeplank is niet super ingewikkeld. Ben je zelf redelijk handig? Dan kun je dit zelf. Hiervoor kun je een treeplank kopen inclusief montageset met handleiding. Zo kun je de treeplank gemakkelijk zelf installeren. Dit scheelt in de kosten. Ben je minder zeker van je zaak? Dan kun je het uiteraard ook laten doen. Genoeg bedrijven kunnen een treeplank voor je installeren, zo weet je zeker dat deze veilig gemonteerd wordt. Kijk voordat je deze laat installeren echter eerst goed naar het aanbod. Want er zitten soms grote verschillen tussen de verschillende treeplanken. Zorg ervoor dat wanneer je veel verwacht van je treeplank je een kwalitatief hoogwaardige treeplank koopt.

Author: Admin_SEO

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.