Collega’s op de weg? Met deze handige auto accessoires verras je ze

handige auto accessoires

Zijn je collega’s vaak de hort op? Maak dan die vele kilometers comfortabel met een mooi auto accessoire. Deze accessoire kun je voorzien van je eigen logo. Daardoor pas je meteen branding toe. Denk maar aan de mensen die bij een taxi in de auto stappen en jouw gepersonaliseerde accessoires zien. Kortom, deze eyecatchers springen meteen in het oog. Wil je inspiratie voor een cadeau? Wij helpen je graag een handje op weg.

USB auto oplader

Het is altijd veilig en handig als medewerkers een opgeladen telefoon bij zich hebben. Zeker als ze veel onderweg zijn om klanten te bezoeken of om mensen te vervoeren. Met een USB auto oplader zorg je er altijd voor dat medewerkers hun telefoon kunnen opladen. Zo weet je zeker dat ze altijd bereikbaar zijn. Bovendien kun je de USB auto oplader zelf ontwerpen.

Via Pinkcube kun je zelf de kleur kiezen, bepaal vervolgens de opdruk en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Parkeerschijf

Een parkeerschijf is een absolute must wanneer je collega’s onderweg zijn. Het blauwe kaartje is namelijk verplicht in blauwe parkeerzones. En wist je dat je van een parkeerschijf een originele give-away kan maken? Neem bijvoorbeeld een 5-in-1 parkeerschijf. Deze schijf is niet alleen handig voor het parkeren, maar het is tegelijkertijd ook een ijskrabber, rubberen veger, boodschapenwagenmuntje, bandenprofielmaat en op de achterkant is er veel ruimte over voor een logo.

Telefoonhouder

Je telefoon vasthouden tijdens het rijden is levensgevaarlijk en zelfs strafbaar. Daarom is het verstandig om in de auto van je collega’s een telefoonhouder te bevestigen. Deze kun je bijvoorbeeld koppelen aan het ventilatievenster of met een zuignap tegen de voorruit. Zo kan je collega gemakkelijk en veilig de navigatie volgen of een telefoontje aannemen. Bovendien kun je deze telefoonhouder ook laten bedrukken met je eigen logo. Door alle auto accessoires – waaronder de telefoonhouder – te voorzien van je eigen logo springt je huisstijl in het oog.

Lees tip:  Bedrijfswagen verkopen? 4 fouten die u absoluut moet vermijden!

IJskrabber

In de winter kan het kwik onder het nulpunt dalen. Daardoor moeten we ‘s ochtends soms vroeger opstaan om het ijs van de ruiten af te krabben. En ook tussen het rijden door komt het wel eens voor dat je moet krabben. Geef daarom je collega’s een handige ijskrabber mee. IJskrabbers heb je in veel verschillende soorten. Ga bijvoorbeeld voor een simpele ijskrabber met een handvat of voor een handschoen ijskrabber.

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.