BMW Concept cars

BMW Vision M Next

De BMW Vision M Next is de concept car waar veel autoliefhebbers op zitten te wachten. Deze auto geeft een preview van de elektrische toekomst van de M modellen. Lost van het minimalistische uitstraling, is het ook de bedoeling dat alle nieuwe BMW auto’s volledig autonoom gaan rijden. Het exterieur van de auto laat zien dat deze nieuwe concept de contouren van een echte sportauto heef. De kenners zien ook zeker de gelijkenissen met de BMW i8, het grote verschil tussen deze auto en de huidige i8 is het BMW aandrijving. Waar de i8 momenteel een hybride is wordt deze BMW Vìsion M Next volledig elektrisch.

BMW 8 serie

De 8 series concept auto ziet er ook prachtig futuristisch uit. Uit gelekte filmpjes en foto’s zien we dat BMW ervoor gekozen heeft om de 8series nog niet volledig elektrisch te maken. De auto ziet er strak uit en heeft veel weg van de i8 uitstraling.

BMW i Vision Dynamics

Als er een auto is die de aandacht trekt is dat de BMW i Vision Dynamics. De BMW i Vision Dynamics heeft een superopvallende gril, en een ingebouwde digitale nummerplaat. Verder is de BMW verlichting opvallend en dunner dan wat we eerder gezien hebben van de BMW conceptmodellen.

Dit waren een aantal concept modellen waarvan sommige al op de website van BMW staan onder conceptmodellen. We zijn erg enthousiast en hopen het nog mee te maken deze auto’s ooit in het echt te zien.Author: Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.