Welke auto past bij mij?

Welke auto past bij mij is een vraag die veel potentiële autobezitters zich afvragen. Er is besloten dat een auto wel nodig is om van a naar b te komen, maar dit wil je natuurlijk wel in een auto die bij je past. Een auto kan op verschillende aspecten bij je passen, of juist niet. Een auto kan bij je passen vanwege uiterlijke kenmerken, of innerlijke kenmerken! Wat uiterlijke kenmerken betreft kunt je denken aan de kleur, het merk en de uitstraling. Innerlijke kenmerken gaan meer over de auto zelf en bijvoorbeeld de motor. Denk aan het aangrijpingspunt van de koppeling of de hoogte van het dashboard. Qua uiterlijke kenmerken kun je al vrij snel beoordelen of een auto bij je past, maar als gekeken wordt naar de innerlijke kenmerken van een auto moet je eerst in een auto hebben gereden voordat je dit kunt concluderen. 

Een auto die bij je past, lange termijn 

Als het verkrijgen van een auto helemaal geen haast heeft, heb je dus alle tijd om een auto te zoeken die bij je past. Je kunt naar autodealers gaan en onbeperkt proefritten maken in verschillende auto’s waarbij jij je comfortabel voelt. Dit is een tijdrovend proces, maar op den duur zul je de auto tegenkomen die perfect bij jou past! 

Een auto die bij je past, korte termijn 

Als je op korte termijn een auto nodig hebt en je geen tijd hebt om maandenlang proefritten te maken, kun je kiezen voor shortleasen. Shortleasen is een vrij nieuw concept binnen de automarkt. Shortleasen heeft het concept van normaal leasen overgenomen, maar dit naar de kortere termijn gebracht. Waar je met normaal leasen al snel aan lange contracten (1 jaar+) vastzit, zit je met shortleasen slechts één maand aan de auto vast. Op deze manier kun je iedere maand een andere auto shortleasen om te kijken welke auto het beste bij je past. Zo rij je dus een maand proef in je Volvo shortlease en de volgende maand in je Nissan shortlease. Zodra je de auto hebt gevonden waarvan jij vindt dat’ie bij je past, kun je hierin blijven doorrijden! 

Lees tip:  Personenvervoer Oegstgeest

Author: Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.