Wat zijn de voordelen van shortlease?

Bij de keuze voor shortlease worden de voordelen van huren en lease gebundeld. Wat is er dan zoveel beter aan shortlease van Hiltermann lease dan privatelease of zelfs het kopen van een auto? In dit artikel wordt daar dieper op ingegaan.

Korte looptijd bij een shortlease

Het belangrijkste voordeel van shortlease ten opzichte van private lease is dat de looptijd veel korter is. Het is mogelijk om zelfs een looptijd van één maand er aan vast te koppelen. 

Na het verlopen van de eerste maand is het mogelijk om het leasecontract per dag op te zeggen. Dus wanneer u de auto niet meer nodig heeft of deze niet bevalt kunt u na deze maand gelijk de deal stopzetten. 

Servicepakket toevoegen

Bij het leasen van een auto betaald men alleen een vast maandbedrag waar u voor de rest geen omkijken naar heeft. Wanneer er bij een shortlease tevens een servicepakket toegevoegd wordt dan hoeft u bijna helemaal nergens meer naar om te kijken. Dan is het enige waar u nog op moet letten het betalen van de brandstof. Daarnaast moet u natuurlijk opletten dat u geen boetes rijdt. 

Het beste kostenplaatje 

De keuze voor shortlease is tevens een voordelig kostenplaatje. Het is voordeliger dan private lease wanneer u snel een auto nodig heeft. Het is al helemaal een beter alternatief dan het kopen van een auto. Voor het kopen van een auto heeft u namelijk behoorlijk veel geld nodig. Bij een shortlease hoeft u dus niet te investeren, maar kunt u snel voor een bepaalde tijd genieten van een goede auto. 

Vraag om advies

Wanneer u niet precies weet wat voor u de beste is, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar experts op het gebied leasen. Op basis van uw wensen en behoeften komen zij vervolgens met een gepast advies voor uw situatie. Dit wordt gedaan op de manier die financieel het beste bij u of uw onderneming past. Zodat u aan het einde van de rit zo voordelig mogelijk uit zult zijn. 

Lees tip:  Je remblokken: Een veiligere rit voor iedereen
Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.