Wat zijn de meest geïmporteerde auto’s uit Duitsland?

tweedehandsauto

Door je auto te importeren uit Duitsland kun je vaak veel geld besparen. De auto’s zijn er goedkoper, exclusiever uitgerust en het aanbod is groter. Daarnaast worden auto’s in Duitsland vaak beter onderhouden. Het is dan ook niet gek dat er veel auto’s vanuit Duitsland naar Nederland worden geïmporteerd. In dit artikel bekijken we welke auto’s populair zijn om vanuit Duitsland te importeren. 

Audi Q3

Wil je een auto importeren uit Duitsland? Denk dan eens aan de Audi Q3. Dit is een van de meest geïmporteerde auto’s vanuit Duitsland. Wat maakt de Audi Q3 eigenlijk zo bijzonder? Allereerst omdat deze Audi een prima familie auto is. De Q3 is een rijk uitgeruste auto die tegen een relatief vriendelijke prijs verkocht wordt. De Audi Q3’s die vanuit Duitsland worden geïmporteerd hebben vaak een breed scala aan opties en dat tegen nog lagere prijzen ten opzichte van Audi Q3’s uit Nederland. 

Porsche Macan

Wil je een auto importeren dan kun je ook eens denken aan de Porsche Macan. De Porsche Macan is een zeer populaire auto die wordt geïmporteerd uit Duitsland. De Porsche Macan is iets kleiner dan de Cayenne, maar dat merk je eigenlijk niet. Het is een sportief gelijnde auto die echt aanvoelt als een Porsche. Door hem uit Duitsland te importeren kun je flink besparen op de aanschafwaarde.

Mini Cooper S

Ben je op zoek naar een sportieve maar degelijke auto? Dan is de Mini Cooper S iets voor jou. De auto heeft een eigenwijs uiterlijk en rijdt heerlijk. De motor voelt geweldig aan en je zit heerlijk. De auto is voorwiel-aangedreven en brengt je in 6,7 seconden naar de 100 km/u. Door je Mini Cooper S uit Duitsland te importeren kun je flink besparen. Het kan flink in je portemonnee schelen en je koopt een auto met veel meer opties dan je voor hetzelfde geld in Nederland zou kunnen doen. 

Author: Bob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.