Wat kan een autobedrijf voor jou betekenen

Je kunt de auto niet meer wegdenken uit ons straatbeeld. Telkens worden er dan ook meer en meer innovatieve auto’s op de markt gebracht. Zelf rijdende modellen, auto’s die zelf kunnen inparkeren en auto’s op elektriciteit. We kunnen niet meer zonder de auto en dat maakt het des te belangrijker dat je jouw auto goed laat onderhouden, nakijken en op tijd laat keuren. Voor al deze punten kun je gelukkig terecht bij een autobedrijf.

Een auto kopen

Ben je van plan een auto te kopen? Dan kun je zowel bij particulieren als bij autobedrijven terecht. Op het internet worden vaak veel occasions aangeboden, zowel door handelaars als door particulieren. Vaak ligt de prijs bij een particulier lager, maar je moet het dan wel doen met wat hij je biedt. Waar je bij een autobedrijf vaak nog een onderhoudsbeurt of Apk-keuring erbij kunt afdingen, is dat bij een particuliere verkoper niet mogelijk. Daarnaast heb je bij een autobedrijf een bepaalde garantieperiode, welke je bij een particulier niet hebt. Koop je jouw auto bij een BOVAG autobedrijf, dan biedt deze je ook een BOVAG garantie. Dat betekent dat je 6 maanden na aankoop kosteloos je auto kan laten herstellen als deze gebreken vertoont die bij de koop niet zichtbaar waren.

Onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie aan je auto, kun je bij een autobedrijf terecht. Met goed en regelmatig onderhoud wordt de kans op kleine mankementen verkleind. Ook is de kans op pech een stuk lager. Tijdens een onderhoudsbeurt word je auto gecontroleerd op verschillende punten. Zo wordt de verlichting nagekeken, het oliepeil gecheckt en de remmen gecontroleerd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een grote beurt en een kleine beurt. Ga je binnenkort een lange trip maken met je auto, dan is het verstandig om je auto een grote onderhoudsbeurt te geven. Zo ga je een stuk veiliger op weg.

Lees tip:  Tesla concurrent NIO flink in opmars

APK Keuring

Jaarlijks word je gevraagd je auto te laten controleren tijdens de Apk-keuring. In sommige gevallen dient dit om de twee jaar te gebeuren of gelden er nog andere regels. Deze keuring voorkomt gevaarlijke situaties met onveilige auto’s. Tijdens de keuring wordt de auto op verschillende punten beoordeeld. De Apk-keuring dient te worden gedaan door een RDW-erkend autobedrijf.

Autobedrijf in Emmen

Ben je op zoek naar een autobedrijf in Emmen? Dan staat het team van Ferdy Snijders voor je klaar. Zij helpen je graag met de aankoop van een nieuwe auto, een occasion, een grote of kleine onderhoudsbeurt, reparaties aan je auto en de Apk-keuring. Kom rustig een kijkje nemen in de showroom of neem contact met ze op.Author: Stefan

1 thought on “Wat kan een autobedrijf voor jou betekenen

  1. Het is inderdaad slim om na aanschaf van een auto regelmatig terug te gaan naar je garage voor een beurt. Naast de normale APK-keuring laat ik mijn auto ook regelmatig nakijken. Met name wanneer het weer kouder wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.