Wat is carwrapping?

carwrapping

Carwrapping is iets wat steeds bekender aan het worden is. Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, is het volledig of gedeeltelijk beplakken van uw auto met een laag wrapfolie. Je kan je auto hierdoor op laten vallen en beschermt de lak van je auto ook goed. Ook als particulier kun je bij Signwrap terecht voor het wrappen van je auto. Wil jij precies weten wat het wrappen van je auto precies is, lees dan snel verder!

Waarom carwrapping?

Er zijn heel wat redenen om je auto te laten wrappen. Wij hebben de meest voorkomende voor jou op een rijtje gezet. 

Snel een andere kleur voor jouw auto

Heb jij misschien een tweedehands auto aangeschaft en ben je niet zo’n fan van de huidige kleur? Of rijd je al een hele poos in dezelfde auto en ben je de kleur een beetje zat? Dan hoef je niet meteen een nieuwe auto in een andere kleur te kopen of de auto te laten spuiten. Je kunt nu dus ook gewoon je auto laten wrappen door een bedrijf als Signwrap. Auto wrappen is een goedkopere en effectieve manier om de kleur van jouw auto te veranderen.

Overspuiten is duurder

Je auto laten wrappen is, zoals we hierboven ook al schreven, een stuk goedkoper dan het laten overspuiten van jouw auto. Het overspuiten van een auto kost al snel rond de 2.000 euro. Of het moment dat je de auto laat wrappen, kan dit ook al voor een wat lager bedrag en dat is dus fijn voor jouw portemonnee. 

Lees tip:  Het belang van een goede rijschool Groningen

Handig voor je bedrijfsauto

Wanneer je jouw bedrijfsauto laat wrappen in de kleuren van jouw bedrijf of met een specifiek logo, kun je makkelijk reclame maken voor je bedrijf door middel van je bedrijfsauto. Wij van Signwrap kunnen de auto bijvoorbeeld voorzien van zo’n bedrijfslogo, een afbeelding of overige belettering. 

Er komt vaak garantie bij!

De wrapfolie die gebruikt wordt bij het wrappen, is duurzaam en blijft jarenlang mooi! Daarom krijg je bij bijna alle bedrijven die auto’s wrappen een garantie op die folie en op de kleur. De kleur- en foliegarantie verschillen per aanbieder dus vraag hier van tevoren even naar. Zo ben jij goed op de hoogte en maak je duidelijk afspraken.

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.