Waarom een keyless entry beschermhoes onmisbaar is

Criminelen vinden steeds vaker nieuwere manieren op auto’s te stelen, waaronder een keyless entry voertuig. Helaas zijn voertuigen met een keyless entry systeem steeds vaker het doelwit voor deze autocriminelen. Een autodief kan het signaal opvangen die de sleutel uitzend en de auto openen, starten en wegrijden. Daarentegen is het wel belangrijk dat jij jezelf beveiligd tegen dit soort diefstallen. Hiervoor is een keyless entry beschermhoes onmisbaar. In dit artikel vertellen wij je precies wat een keyless entry beschermhoes is, wat de voordelen hiervan zijn en hoe jij een keyless entry beschermhoes kan aanschaffen. 

Wat is een keyless entry beschermhoes? 

Wat is relay hacking

Veel moderne auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een keyless entry systeem. Dankzij dit systeem kunnen auto-eigenaren het voertuig openen met slechts één druk op de sleutel. Tevens hoef jij ook geen sleutel meer in het sleutelgat te stoppen. Super handig natuurlijk, want dit zorgt ervoor dat jij onwijs snel de weg op kan. Een nadeel is wel dat dit systeem gehackt kan worden door criminelen, waardoor zij gemakkelijk de auto kunnen openen. Dit wordt ook wel ‘relay hacking’ genoemd. 

Bij relay hacking kan een autodief het signaal tussen de sleutel en de auto opvangen. Dit signaal wordt verstrekt en doorgezonden naar hun systeem. Hierdoor hoeven zij niet in de buurt van de sleutel te zijn en kunnen zij wel het voertuig openen, starten en wegrijden.

Waarom een keyless entry beschermhoes

Door jouw sleutel in een keyless entry beschermhoes te bewaren, worden deze signalen geblokkeerd. Hierdoor kan een autodief niet meer het signaal opvangen en ben jij altijd beschermd tegen relay hacking. Daarnaast zijn de keyless entry beschermhoezen van Mutekey gemaakt van leder met een tijdloos design, waardoor het ook direct een fijne accessoire is. 

Lees tip:  Auto wrappen vs spuiten

Voordelen van een keyless entry beschermhoes

Een keyless entry beschermhoes is een onmisbare accessoire voor iedereen die in het bezit is van een keyless entry voertuig. Een keyless entry beschermhoes bevat een RFID-blocker. Deze technologie zorgt ervoor dat informatie niet kan worden afgelezen en opgeslagen van een afstand. Een keyless entry beschermhoes van Mutekey bevat deze technologie. Hierdoor ben jij verzekerd tegen autodiefstal. Tevens zijn er verschillende formaten in hoezen, waardoor jouw sleutel altijd in een beschermhoes past. 

Het aanschaffen van een keyless entry beschermhoes

Ben jij in het bezit van een keyless entry voertuig en weet jij ook zeker dat zo’n beschermhoes echt onmisbaar is voor het beveiligen van jouw voertuig? Wij raden de beschermhoezen van Mutekey aan. Mutekey is oorspronkelijk begonnen met het produceren van keyless entry beschermhoezen die alle draadloze signalen blokkeren. Dit merk is uitgegroeid tot een merk van een uitgebreide collectie in accessoires met een signaalblokker. 

Mutekey heeft zes verschillende keyless entry beschermhoezen in de collectie. Deze beschermhoezen zijn gemaakt voor hoogwaardige kwaliteit in echt leder of vegan leder. Tevens hebben deze beschermhoezen een tijdloos design, waardoor deze beschermhoezen altijd modieus blijven. In de webshop kan eenvoudig betaald worden met iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa en Amex.

Author: Ilonka

1 thought on “Waarom een keyless entry beschermhoes onmisbaar is

  1. Ik ben het met je eens dat criminelen vaak met nieuwe inbraakmethoden komen, maar inbraakpreventie bedrijven blijven ook niet stil zitten. Ik vind keyless entry voertuigen een prachtige innovatie. Interessant om over de voordelen van de beschermhoes te lezen. Werkt zo een beschermhoes voor elke klasse alarm, waaronder klasse 1 alarm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.