Waarom auto lease de toekomst is

Onze wereld verandert elke dag sneller en daarmee veranderen ook onze voorkeuren. Enkele tientallen jaren geleden waren auto’s nog schaars, maar vandaag de dag hebben veel huishoudens zelfs twee auto’s op de oprit staan. Dat zorgt niet alleen voor drukte op de weg, maar ook voor grote financiële verplichtingen. Toch?

Leasen is de oplossing

Het kopen van een auto brengt inderdaad grote financiële verplichtingen met zich mee. Leasen is daar hét antwoord op! Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor die grote financiële verplichting wegvalt die je anders wel zou hebben bij het kopen van een auto. Zo kun je dus toch in die nieuwe auto rijden, terwijl je het volledige bedrag nog niet bij elkaar gespaard hebt! Daarmee steel je ongetwijfeld de show bij je vrienden en je collega’s

Voordelen lease

Lease heeft meer voordelen dan alleen het vaste bedrag per maand ten opzichte van het kopen van een auto. Uitzoeken welke verzekering bij je past, hoeveel wegenbelasting je moet betalen en en het onderhoud van de auto zijn bij lease allemaal geregeld door de leasemaatschappij. Een van de leukste voordelen is toch wel dat je altijd in een nieuwe auto rijdt. En krijg je onverhoopt schade of een ongeluk? Dan verloopt de afhandeling hiervan ook altijd via de leasemaatschappij.

Waar moet je op letten?

Vooral voor particulieren is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Kies voor een fijne auto voor een aantrekkelijke prijs. Zorg ervoor dat de risico’s zo klein mogelijk en kies voor de mogelijkheid voor tussentijdse afkoop, dan zit je nergens aan vast. Leaseauto’s zijn vaak moderne en zuinige auto’s die voorzien zijn van een fijne geluidsinstallatie en airco. Heb je nooit durven dromen van een mooie, dure auto? Voor een heel aantrekkelijk bedrag per maand rijd je al in een mercedes c klasse lease auto!

Lees tip:  Een luxe auto leasen

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.