Tips voor het regelen van een bruiloft

Je bruiloft, een van de mooiste dagen van je leven. De dag zelf moet perfect zijn, maar dit vereist veel voorbereidingen. Wanneer reserveer ik een locatie, hoe zit het met de catering en huur ik een trouwauto oldtimer of juist een sportieve trouwauto. In dit blog geef ik je een paar tips om je op weg te helpen naar de perfecte bruiloft. 

Tip 1: reserveer de locatie ver van tevoren

Misschien heb je wel een hele speciale locatie in gedachten. Helaas ben je niet de enige. Veel plekken hebben een hele langen wachtrij en moet je maanden, soms jaren van tevoren reserveren. Doe dit dus ook op tijd. Hoe eerder je het doet, hoe eerder je speciale dag is. Plan eventueel ook een plan B in. Mocht je de bruiloft op een buiten locatie hebben maar het begint te regenen, hoe regel je dit?

Tip 2: nodig iedereen op tijd uit

Je vrienden, familie wil je natuurlijk heel graag op je trouwdag erbij hebben. Hoe erg zal het zijn als je broer op vakantie is terwijl jij gaat trouwen. Zorg er dus voor dat je iedereen ruim van tevoren uitnodigt, zodat iedereen er rekening mee kan houden en iedereen er is op jouw speciale dag.

Tip 3: huur een catering

Na de bruiloft heb je vaak een feest met vrienden en familie. Het is slim om hiervoor een catering in te huren die alles klaarzet/maakt voordat jullie er zijn. Bij aankomst staat dan alles netjes klaar en kunnen jullie gaan genieten.

Lees tip:  Hoe verwijder je oude autostickers?

Tip 4: huur de trouwauto ruim van tevoren

De bruiloft auto is een van de belangrijkste dingen op je trouwdag. De aankomst op locatie is een heel mooi moment en die wil je perfect hebben. Het is daarom ook belangrijk dat je alles met betrekking tot de trouwauto ruim van tevoren regelt. Je wilt namelijk niet dat je net voor je trouwdag voor verassingen komt te staan. Regel dit dus op tijd.Author: Bob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.