SUBARU OUTBACK X-EXPLORE: OPTIMAAL BESCHERMD

Speciale uitvoering van Outback klaar voor elk avontuur  

  • Zeer rijke standaarduitrusting nog rijker
  • Auto van binnen en buiten optimaal beschermd
  • Basis van Outback X-Explore is de ruime, luxueuze en veelzijdige Outback Premium
  • Outback X-Explore kost € 54.995,-, klantenvoordeel van ruim 2.000 euro
  • Outback X-Explore beperkt leverbaar

Aalsmeer, 30 juli 2020 – Met een Subaru kun je de hele wereld aan, wat je ook op je pad tegenkomt. Met dat in het achterhoofd zet Subaru de aantrekkelijk uitgeruste en scherp geprijsde Subaru Outback X-Explore op de weg. Of er naast. De basis voor de beperkt leverbare, stoere X-Explore is de zeer luxueuze Outback Premium. Een alarm, uitgebreide mattenset en allerlei beschermdelen van de carrosserie zorgen voor het onderscheidende vermogen ten opzichte van die Outback Premium.

Gebleven zijn natuurlijk de zaken die voor Subaru belangrijk zijn: geen concessies als het gaat om veiligheid, ruimte en betrouwbaarheid. Wie een Outback koopt, ook de X-Explore-uitvoering, koopt een auto die zich thuis voelt in de stadsjungle en daarbuiten, die een zee aan binnenruimte biedt en tot de veiligste auto’s in zijn klasse behoort. En het is een auto die het altijd en overal doet, pechstatistieken tonen immers dat Subaru’s zelden of nooit stranden. Na tien jaar rijdt nog steeds 98% van alle Subaru’s.

De Outback X-Explore heeft een uitgebreid pakket beschermende delen, denk aan beschermplaten op voor- en achterbumper, dorpels en wielkuipverbreders. Het interieur is voorzien van een rubberen mattenset en om het boevengilde op afstand te houden heeft de X-Explore een klasse 3 SCM-goedgekeurd alarmsysteem. Deze zaken in combinatie met standaard automaat, permanente vierwielaandrijving, lederen bekleding, schuifdak en het onvolprezen EyeSight-veiligheidsysteem maken de Outback X-Explore niet alleen een van de meest luxueuze maar ook een van de meest betaalbare auto’s in zijn klasse.

Lees tip:  SUBARU ZET NOG MEER IN OP VEILIGHEID MET DRIVER MONITORING SYSTEM

De Outback Explore kost 54.995,-, slechts 600 euro meer dan de Outback Premium waarvan hij is afgeleid. Het betekent een prijsvoordeel van ruim twee mille. De Outback X-Explore staat per direct en tot eind september bij de Subaru-dealer. Meer info is te vinden op Outback.Subaru.nl.Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.