Shortlease: Maak indruk op iedereen als professional

Shortleasen bij geval van baanonzekerheid

Ondanks dat het aantal vaste banen in Nederland in snel tempo toeneemt, is niet iedereen verzekerd van een baan voor een vaste periode. Bij baanonzekerheid is dan ook soms moeilijk om te kiezen voor het investeren in een auto of een openbaar vervoerkaart. Een andere mogelijkheid is short lease. Short lease zit tussen een full-operational lease contract en huurcontract in. Bij shortlease wordt er voor een goed bedrag een lease gecombineerd aan het vrijblijvend leasen van een auto voor een korte periode. Men hoeft dus niet te investeren in een auto, maar kan op eigen kracht een auto voor een korte periode leasen en altijd nog kiezen of ze de auto iets korter of langer willen leasen.

Gemakkelijk indruk maken als professional met een klasse auto

Ook als je al een auto in bezit hebt, is het voordelig om een auto te leasen. Een gele kever uit jaren kruik is namelijk niet even overtuigend dan een mooi Kia Rio, Ford Fiësta of Land Rover. Wil je een perfecte indruk maken bij je klantrelaties en is je huidige vervoermiddel niet bepaald indrukwekkend? Short Lease dan een auto! Op deze manier kun je laten zien dat je wel vaardig bent en daarnaast ook een bepaalde klasse wilt uitstralen. Auto’s die je graag zou willen bereiden, maar te duur zijn om te kopen, kun je ook heel gemakkelijk en goedkoop short leasen.

Shortlease voor ZZP’ers

Een auto van de zaak of toch privé. Welke optie werkt beter? Ben je hier nog niet uit, maar heb je wel snel een auto nodig? Dan is het slim om even voor een korte periode te kiezen voor het shortlease auto. Het kan ook dat je afhankelijk bent van bepaalde projecten en dus af en toe wel en af en toe niet afhankelijk bent van het woonverkeer. Shortlease past dan perfect bij je situatie. Heb je bijvoorbeeld eenmalig twee maanden een auto nodig, bijvoorbeeld bij een korte opdrachten ver van je woonplaats? In sommige gevallen is het financieel slimmer om te kiezen voor een lease auto in plaats van het kopen van een auto. Wij adviseren om in dit soort gevallen te kiezen voor shortlease!

Lees tip:  Waarom auto lease de toekomst is

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.