Schoon van buiten en van binnen

Je kent het wel: je komt terug van vakantie met de auto en kan nog maar net helder genoeg door je ramen kijken. Je auto zit onder het zand, modder, stof en zelfs vogelpoep en rijdt naar de wasserette om het vuile klusje van de autoreiniging te klaren. Toch is helaas niet ieder vuil klusje wat betreft de auto nog niet geklaard. Naast de buitenkant wordt het interieur van de auto ook zeer snel vies. In het autostoelen reinigen en stofzuigen heb je eigenlijk geen zin na een lange vakantie, maar in een vieze auto ook niet. Maar hoe wordt de binnenkant van je auto zo vies? En is er een oplossing voor?

Morsen, vlekken, viezigheid

Veel mensen moeten tegenwoordig een heel eind rijden naar hun werk. Sommigen hebben in Nederland een reistijd van bijna twee uur en moeten daarom vroeg opstaan om op tijd op werk te komen. Veel van deze werknemers nemen in de haast ‘s ochtends vaak een ontbijtje, bijvoorbeeld een croissantje, en een kopje koffie mee de auto in, om rustig op te kunnen starten. Het gevolg daarvan is echter dat er vaak koffievlekken in de bekleding van de stoelen van de auto komen, of dat er kruimels tussen ieder gleufje van de wagen terechtkomen. Daarnaast veroorzaken vieze schoenen na het wandelen natuurlijk ook veel rommel en vlekken. In een auto wordt niet alleen gereden, maar ook geleefd. Je auto interieur wordt daarom onvermijdelijk vies. 

De oplossing?

Gelukkig hoef je tegenwoordig de grote schoonmaak van de auto niet meer zelf te doen! Er zijn namelijk vandaag de dag genoeg bedrijven die je auto interieur schoonmaken en je vervoersmiddel zo goed als nieuw aan je teruggeven. Zo wordt de bekleding van de stoelen grondig gereinigd, wordt al het zand en alle kruimels zorgvuldig opgezogen en wordt de lucht ook nog een lekker verfrist zodat jij rustig in je auto kan rijden. Ideaal!

Lees tip:  Je auto in de garage parkeren: welke garagedeur kiezen?

Author: Bob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.