Range Rover Velar: een prachtige auto

De komst van de nieuwe Range Rover, de Velar, was een verrassing. Dit nieuwe model heeft veel weg van de Range Rover Sport en de Evoque. Vooral als je je bedenkt dat er naast deze versies ook nog de Discovery Sport en de Land Rover Discovery bestaan. Toch is ook dit weer een unieke en prachtige auto.

Klasse, stijl en rijgedrag voeren de boventoon

De Velar heeft het typische design dat we van Range Rover gewend zijn. Je herkent direct dat het een Land Rover is. Dit is natuurlijk geen slechte zaak, want deze Engelse SUV’s zien er nog steeds heel elegant uit. Bij dit model van Range Rover draait het minder om de prestaties. Klasse, stijl en het rijgedrag voeren de boventoon.

Ervaar een optimaal rijcomfort

De Range Rover Velar beschikt over veel capaciteiten. Hierdoor maakt het niet uit of je over een klein landweggetje rijdt of met een redelijk hoge snelheid over de autoweg scheurt: met de Velar ervaar je optimaal rijcomfort. Dankzij de All Wheel Drive met Intelligent Driveline Dynamics en Torque Vectoring beleef je altijd weer een fijne rit. Het innovatieve Touch Pro Duo infotainmentsysteem beschikt over twee prachtige 10 HD-touchscreens.

Allrisk autoverzekeringen vergelijken

Interesse om een nieuwe auto, zoals de Range Rover Velar aan te schaffen? Dan ben je wettelijk verplicht om na je aanschaf direct een autoverzekering af te sluiten. Voor een nieuwe auto is een allrisk autoverzekering het meest geschikt. Met deze verzekering zijn de schadekosten die door jezelf of anderen zijn veroorzaakt gedekt. Met een allriskverzekering ben je tegen vrijwel alles verzekerd.

Op zoek naar een autoverzekering? Vergelijk de verschillende verzekeringen dan eerst met elkaar. Zo vind je een voordelige autoverzekering die het beste bij je past. Autoverzekeringen vergelijken doe je gratis, snel en eenvoudig via Ikvergelijk.nu.

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.