Private lease: wat zijn de mogelijkheden?

Tegenwoordig zijn er erg veel mogelijkheden als je een auto wil maar hem bijvoorbeeld niet direct volledig kunt financieren. Sommige mensen gaan daarvoor geld lenen bij anderen of bij instanties, maar er zijn ook nog andere opties. Daarom geven we je graag wat tips over de mogelijkheden en ook over de voordelen. Het enige dat je hoeft te doen is op je gemak na te gaan of dat er een methode is die bij je past.

Private lease, wat is dat?

Misschien heb je wel eens gehoord van private lease, maar wat is het precies? Als je kiest voor deze vorm, dan wil dat zeggen dat je geen eigenaar wordt van de auto, maar dat je alleen gaat betalen voor het gebruik. Steeds meer mensen maken hier gebruik van, je bent zo namelijk altijd zorgeloos in het bezit van een nieuwe auto. Op zakelijk gebied kun je er gebruik van maken, maar ook als particulier. Mocht je er gebruik van willen maken, dan kun je eerst een auto kiezen. Dit zijn altijd nieuwe auto’s en je kunt ook advies vragen over welk model het beste bij je situatie past. Misschien spreekt een nieuwe Audi, BMW, Fiat of Volkswagen je wel aan? Alles kan geregeld worden en zo kun jij genieten van een nieuwe auto en ben je financieel ook beter af.

Auto leasen als particulier, kan dat?

Er kan direct een antwoord gegeven worden op de vraag of een auto leasen als particulier mogelijk is, en dat is ja. Het brengt ook erg veel voordelen met zich mee als jij er gebruik van maakt. Welke zijn dat?

  • Je beschikt over een nieuwe auto.
  • Je hebt een omniumverzekering, rechtsbijstand, Europese pechhulp voor onderweg, burgerlijke aansprakelijk en dan heb je nog de inschrijvingstaks, de verkeersbelasting en de BTW die ook bij de totaalprijs zijn inbegrepen.
  • Geen zorgen meer over hoge kosten bij het onderhoud van een auto, je betaalt bij leasen alleen nog maar voor het gebruik van de auto.
  • Iedere maand betaal je een vast bedrag van maandelijkse fee die gebruikt worden voor reparaties, onderhoud en schadeherstel van je lease auto.
  • Geen onverwachte dure verrassingen meer!
Lees tip:  Hoe bescherm ik mijn auto tegen krassen en vlekken?

Doordat er zoveel mogelijk is op het gebied van private lease, is er ook sprake van maatwerk. Alles kan op jouw situatie af worden gestemd en zo weet je zeker dat je nooit te veel hoeft te betalen. Iedereen kan dus een nieuwe auto rijden, voor een vast bedrag per maand, alleen ben je dan geen eigenaar.  

Author: Bob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.