OHRA gaat de strijd aan met de ‘paarse krokodil’

Omtrent autoverzekeringen en het indienen van schades is er over het algemeen nog veel te verbeteren. Zeker met betrekking tot het snelle afhandelen en makkelijk indienen kunnen zorgverzekeraars zich nog ontwikkelen. OHRA gaat daarom de strijd aan met bureaucratie om het gehele proces soepeler te laten verlopen. Zeker op het gebied van de autoverzekering wordt er een hoop verbeterd.

Misschien handig om nog even toe te lichten.. De paarse krokodil is symbolisch voor onnodige bureaucratie binnen organisaties en processen. Een begrip wat tien jaar geleden door OHRA is geïntroduceerd door middel van het bekende reclamespotje met het meisje en de badmeester.

In de nieuwe reclamespot staat dezelfde badmeester opnieuw centraal. De badmeester die dol is van formulieren en bureaucratie toont opnieuw talloze formulieren. Een echte paarse krokodil dus.

Hoe speelt OHRA hierop in?

De strijd aangaan tegen onnodige bureaucratie kan je natuurlijk wel roepen, maar je moet er ook naar handelen. OHRA is zich ervan bewust dat binnen de verzekeringswereld er nou eenmaal bureaucratie is. Dit is niet perse negatief want door de wetgevingen en andere juridische zaken is het verzekeringsstelsel in Nederland wel uitstekend geregeld.

Toch gaat OHRA de strijd aan door onnodige bureaucratie tegen te gaan. Neem nou bijvoorbeeld een schadeformulier. Waarom vullen we anno 2018 nog steeds handmatig een formulier in en maken daar een vage situatieschets op, terwijl iedereen een camera bij de hand heeft en de hele situatie kan verduidelijken met een foto?

Daarom kan je vanaf nu digitaal je schadeformulieren doorvoeren met behulp van de OHRA app. Je maakt gewoon een foto van de situatie en klaar ben je, niet meer onnodig lopen klungelen met de formulieren en de wind en alle vage situatieschetsen. Omdat je ingelogd bent op de app weet deze al aan welke gegevens die dit moet koppelen. Enorm snel en gemakkelijk dus om te doen!

Lees tip:  Een diepgaande blik op hybride auto's: MHEV, HEV en PHEV uitgelegd

 

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.