Leuke uitjes voor jong en oud!

Het hele jaar door wil je samen leuke dingen ondernemen, maar wat doe je als het een keer regenachtig is of als je gewoon geen zin hebt om naar de speeltuin te gaan? Een goede optie is om dan eens te kijken naar de autospeurtochten. Je kunt dan lekker in de auto zitten, lekker naar buiten kijken, opdrachten uitvoeren, op zijn tijd naar buiten en uit de auto opdrachten doen. Heel afwisselend, maar ook erg uitdagend en iedere keer weer een groot succes onder jong en oud. 

Waar ga je beginnen?

Met de autospeurtochten kun je beginnen waar je maar wil. Er zijn namelijk meer dan 40 locaties waar je kunt speuren en dat kan dan beide richten op. Je kunt overal op de route starten en zo samen met elkaar een leuk uitje beleven. Vanaf een paar euro per persoon is het al geregeld en het is bovendien ook geschikt voor alle leeftijden. Zo is er ook nog een familievariant verkrijgbaar en die kun je ook eens proberen. Er is geen begin- of eindtijd, je gaat gewoon op je eigen tempo spelen en je zou er zelfs een wedstrijd van kunnen maken als je met meerdere teams gaat.  

Ga het avontuur aan

Je wil graag op avontuur, als je dan buiten wil zijn dan kun je denken aan wandelen, fietsen of een GPS tocht. Maar een autospeurtocht is ook zeker interessant en wordt veel gekozen door avonturiers en autoliefhebbers. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een moderne GPS techniek en dan volg je de spannende route. Je komt iedere keer weer door een mooie omgeving en dan ontdek jij de verborgen schatten. Waar liggen ze? Moet je de auto uit? Moet je een stuk lopen? Je komt er pas achter als je zelf mee gaat doen aan de tocht. Als je graag buiten bent, de natuur wil ontdekken en opdrachten uit wil voeren, maar ook op zijn tijd lekker wil zitten, dan is dit het ideale uitje voor het hele gezin. Ook met collega’s en vrienden is het een leuk uitje, je kunt dan nader tot elkaar komen en je eigen talenten ontdekken. Wie kan er goed puzzelen en wie werkt het beste samen? 

Author: Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.