Kun je ook zonder jaarcijfers een auto leasen?

Zonder jaarcijfers auto leasen

Ben je net voor jezelf begonnen, dan kun je waarschijnlijk wel een beetje hulp gebruiken om het juiste pad te volgen. Waarschijnlijk heb je nog geen hoge omzet, omdat je pas net voor jezelf begonnen bent. Je bent op zoek naar een lease auto zonder de jaarcijfers aan te tonen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken. In de meeste lease gevallen moet je echter minimaal de jaaromzet kunnen overhandigen, al voor ze met je in zee willen gaan. Er zijn ook bedrijven waar je wel terecht kunt zonder jaarcijfers, wij leggen je uit hoe je dit kunt aanpakken.

Leasen zonder jaarcijfers

Het valt niet mee om een bedrijf te vinden waar je terecht kunt om een auto te leasen zonder jaarcijfers, maar bij LeaseParcours wordt dit mogelijk gemaakt voor iedereen. Ze vinden namelijk dat iedereen een kans verdient en als startende ondernemer heb je het natuurlijk al niet zo gemakkelijk. Door gebruik te maken van een lease auto kun jij het beste uit jezelf en je bedrijf halen. Het is uiteindelijk beter om een goede start door te maken waarbij je flink kan groeien.

Een occasion kiezen

Wanneer je een auto wilt leasen zonder jaarcijfers kun je het beste kiezen voor een tweedehands auto. Op die manier kun je kosten namelijk laag houden en rij je voordelig. Het geldt dat je overhoudt, kun jij dan spenderen aan zaken die minstens zo belangrijk zijn. De keuze voor het kiezen van een occasion is natuurlijk niet zo beperkt, er zijn namelijk diverse mogelijkheden een occasion zonder jaarcijfers te leasen. Dat wil dus zeggen dat er altijd een occasion te leasen is waar jij blij van gaat worden.

Lees tip:  Geen zin in een nieuw leasecontract? Overweeg dan eens een lease contract over te nemen.

De juiste keuze

Een auto leasen zonder jaarcijfers is de juiste keuze bij LeaseParcours, omdat ze je niet als nummer zien. Je bent en blijft een mens en dat houden ze graag zo. Je wilt natuurlijk ook geen nummer zijn, waarbij je niet gehoord wordt. Je hoeft je totaal geen zorgen te maken, want jouw wensen worden gehoord en je zult altijd naar tevredenheid geholpen worden. Leasen zonder jaarcijfers hoeft dus echt niet ingewikkeld te zijn.

Author: Maarten Lagerweij

Ik ben 29 jaar oud en kom uit Zwolle. Voor mijn werk schrijf ik dagelijks leuke blog artikelen in allerlei verschillende niches. Ik schrijf veel over woon gerelateerde tips, lifestyle onderwerpen, financiële topics maar daarnaast nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.