Kosten van banden verwisselen

Zoals u hierboven heeft gelezen, moet u eens in de zoveel tijd uw banden verwisselen. Hoewel het een belangrijke ingreep is, wilt u hier natuurlijk niet teveel geld aan kwijt zijn. Tegenwoordig is alles immers al duur genoeg. Daarom is Okaysion op het gebied van banden verwisselen de goedkoopste. Als u bij ons langskomt kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs.

Kosten van banden verwisselen

De kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen: het balanceren van de nieuwe banden zodat ze optimaal op uw auto passen; het plaatsen van nieuwe ventielen; de prijs voor de banden zelf. Houdt u er wel rekening mee dat de verwisseling voor alle vier de banden wordt gedaan.

Goede service bij Okasyion

Nu u weet waar u moet zijn voor het verwisselen van uw zomerbanden of een uitstekende winterbanden service, is het alleen maar een kwestie van een afspraak met ons maken. Dit doet u door via de contactpagina ons telefoonnummer te bellen, of vrijblijvend een mail naar ons te sturen. Wij controleren bij het verwisselen van uw banden op bandenspanning en geven u advies over hoe de banden het beste gebruikt kunnen worden.

Banden vervangen en ander onderhoud

Bij Okaysion zit u altijd goed voor nieuwe banden, maar we zijn ook gespecialiseerd in andere zaken op het gebied van auto’s en motoren. Bent u toe aan een andere motor of auto, dan komt u bij ons aan uw trekken. Wij kopen namelijk uitstekende auto occasions in, waar u de trotse nieuwe eigenaar van kunt zijn. Kijk eens rond op onze site en wie weet gaat u in plaats van nieuwe banden wel voor een andere auto!

Lees tip:  F1 tv pro korting ontvangen? Dit moet je erover weten!

Author: Ilonka

2 thoughts on “Kosten van banden verwisselen

  1. Mijn banden moeten binnenkort ook verwisseld worden en heb dit in het verleden meestal zelf gedaan. Nu ik een nieuwe set heb gekocht, zou ik het monteren graag willen overlaten aan een garage. Ik ga binnenkort contact opnemen met wat bedrijven bij mij in de buurt.

  2. Voor bandenonderhoud ga ik ook altijd naar mijn garage. Deze verwisselen mijn banden in ook altijd wanneer dit nodig is. Zo weet ik dat ik veilig de weg op ga en dat ze de juiste profieldiepte hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.