Kies voor kwaliteit en neem rijlessen bij Rijschool Rotterdam

Er zijn veel mogelijkheden bij het kiezen van een rijschool. In wat voor een lesauto wil ik starten? Wat ga ik betalen voor de rijlessen? Genoeg keuzes, maar het belangrijkste is toch wel de kwaliteit in lessen. Zelfverzekerd de weg op. Maak een slimme keuze en ga voor een goede rijschool, zodat u straks met plezier auto kunt gaan rijden.

U kunt niet vroeg genoeg starten met rijlessen nemen

Bij Rijschool Rotterdam kunt een rijopleiding volgen geheel naar wens. Dat wil zeggen, geef zelf aan wanneer u wilt starten met lessen en wij plannen de eerste proefles voor u in. Dit is al mogelijk vanaf 16,5 jaar! U kunt zelfs al een theorie examen afleggen als u 16 jaar bent. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de praktijklessen die bij het behalen van de theorie snel zullen volgen!

Kwaliteit lesgeven staat bovenaan het lijstje

Om kwaliteit lespakketten aan te kunnen bieden, werken wij bij Rijschool Rotterdam, met ervaren rijinstructeurs. Die net als u, streven naar een hoog slagingspercentage. Om de lesstof beter te begrijpen, maken we gebruik van een whiteboard. Hierop kunnen we nog beter moeilijke situaties in het verkeer uitleggen. Onze ervaring hiermee is, dat de leerling een situatie beter kan inschatten. En daardoor meer inzicht heeft.

Een hoger slagingspercentage door het bijhouden van de instructiekaart

De instructiekaart, die netjes wordt bijgehouden na afloop van iedere praktijkles, geeft een mooi overzicht in hoeverre de leerling vooruit gaat. Zo kan de rijinstructeur precies zien, welke bijzondere verrichtingen er nog geoefend moeten worden ten voorbereiding op het praktijk examen. De kans van slagen is daardoor vele malen groter en het aantal lessen minimaal. Ook krijgt u bij Rijschool Rotterdam een leuke korting van 8 euro per rijles totdat u opgaat voor het eindexamen bij het CBR. Zo kunt u snel uw rijbewijs halen voor een aantrekkelijke prijs!

Lees tip:  Soorten auto accu's

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.