Jouw camper verkopen doe je zo

Op vakantie gaan met een camper is één van de heerlijkste dingen die er is. Jouw camper is jouw woning op wielen, waardoor jij je overal ter wereld thuis kunt voelen. Het kan echter, net als bij echte woningen, voorkomen dat jouw huidige camper niet meer aan jouw eisen voldoet, waardoor de camper verkocht moet worden. Het verkopen van een camper kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij vertellen je hoe jij jouw camper zo snel mogelijk kunt verkopen.

Social media

Wil jij jouw camper het liefst verkopen aan mensen bij jou in de buurt of aan mensen die je kent? Dan kan je er voor kiezen om jouw camper te verkopen via social media zoals Facebook. Op Facebook zijn diverse aanbod- en verkoopgroepen te vinden, gespecificeerd op regio en onderwerp. Sommige van deze groepen zijn openbaar, anderen zijn gesloten. In bepaalde groepen is het mogelijk om allerlei verschillende objecten te koop aan te bieden terwijl andere een specifiek onderwerp hebben. Door jouw camper in een regionale vraag- en aanbodgroep voor campers te koop aan te bieden bereik je direct de juiste doelgroep en is de kans het grootst dat jij jouw camper verkoopt aan iemand bij jou in de buurt.

Marktplaats

Wil jij de verkoop van jouw camper in eigen beheer houden en maakt het jou niet uit wie de camper koopt? Dan kan je er voor kiezen om jouw camper op Marktplaats, Truckscout 24 (de camper- en truck variant van Autoscout 24) of Campersite te plaatsen. Door jouw camper aan te bieden op een online camperverkoopwebsite houdt jij de verkoop van jouw camper in eigen beheer en kan iedereen jouw camper kopen.

Lees tip:  Wanneer wissel je naar zomerbanden?

Jouw camper verkopen met camper bemiddeling

Het verkopen van een camper is een flinke klus. Zo moet de camper op de juiste waarde getaxeerd worden, moeten alle gebreken en pluspunten van de camper in kaart worden gebracht én moeten de geïnteresseerden te woord worden gestaan. Zie jij het niet zitten om jouw camper zelf te verkopen? Dan is het aan te raden om de verkoop van jouw camper uit te besteden aan een expert op het gebied van campers. Door de verkoop van jouw camper uit te besteden aan een professioneel bedrijf draag je zelf niet de zorgen voor de verkoop van jouw camper en ontvang je zodra jouw camper verkocht is jouw geld. Jouw camper verkopen met behulp van camperbemiddeling zorgt er voor dat jij jouw camper snel en zorgeloos verkoopt.

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.