Je auto pimpen met spraydip!

Je auto pimpen met spraydip

Bij het kopen van een auto denk je na over de kracht van de auto het bouwjaar, maar ook zeker over het uiterlijk van de auto! Het model van de auto is belangrijk net als de kleur. Ga je voor simpel zwart of wit of kies je een van je lievelings kleuren? Het kan natuurlijk voorkomen dat je na een tijdje een andere kleur auto wil omdat je erop bent uitgekeken of geen simpel zwart meer wil. Je gaat natuurlijk niet meteen een andere auto kopen, dus het alternatief is het pimpen van je auto. Lees hier hoe je je auto kunt pimpen met spraydip!

Uitgekeken op de kleur van je auto? Geen probleem, met spraydip geef je jouw ride snel een nieuwe kleur. Bij het gebruik van spraydip wordt er een nieuw laagje kunststof over je auto gebracht met een rubber spray. Deze sprays zijn beschikbaar in allerlei kleuren en soorten van matte sprays tot metallics of chrome kleurtjes. Naast sprays zijn er ook gallons met vloeibaar rubber verkrijgbaar.

Je kunt ervoor kiezen om je zwarte auto om te toveren in een kleurtje, maar je kunt ook zelfs kiezen voor een printje! Zo maak je je auto weer geheel naar wens. Over een tijdje weer een ander kleurtje? Dat kan! De laag die wordt aangebracht met spraydip is gemakkelijk te verwijderen. Zo kun je ook nog eens wisselen van kleur als je snel uitgekeken raakt op kleurtjes  ;).

Daarnaast is Spraydip een stuk goedkoper dan het laten spuiten of wrappen van je auto. Je kunt het namelijk super makkelijk zelf doen! Heb je twee linkerhanden en ben je bang dat het je toch niet gaat lukken? Dan kun je het dippen van je auto ook laten doen, en ben je nog steeds voordeliger uit dan het compleet laten spuiten van je auto.

Lees tip:  Schade opruimen met een hoogwerker

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.