Geen zin in een nieuw leasecontract? Overweeg dan eens een lease contract over te nemen.

leasecontract

Maak iemand anders blij met jouw leasecontract.

Als je een nieuwe auto wilt rijden maar het te duur vind om een auto te kopen kun je een auto leasen. Dit houd in je de auto “afbetaald” per maand. Zo`n contract duurt ongeveer 5 jaar als je 10.000km per jaar rijd. Op die manier kun je voordelig een nieuwe auto rijden.

Naast het grote voordeel dat je het makkelijker kunt betalen dan als je een auto koopt, zijn er wel een paar nadelen waar je rekening mee moet houden. Zo kan er in 5 jaar tijd een hoop dingen veranderen. Misschien trouw je of je krijgt kinderen. Als het dan niet meer past in de auto wordt dit een probleem. Daarnaast moet je je bedenken dat je aan het einde van je contract geen restwaarde hebt. Je kunt de auto niet verkopen want deze moet je inleveren bij de leasemaatschappij. als je een auto komt daarentegen krijg je bij de verkoop van je auto weer een gedeelte van je aankoopbedrag terug. Ook kun je je auto op elk gewenst moment verkopen.

Leasecontract over laten nemen.Een oplossing hiervoor is om je leasecontract te laten overnemen. De naam zegt het eigenlijk al, iemand anders neemt jouw contract over. Als jij na 2 jaar je leaseauto zat bent kun je deze natuurlijk niet verkopen. Je zet dan je contract “te koop”. Iemand anders wilt nog 1 of 2 jaar met een auto doen maar wilt niet te veel geld eraan besteden dus wil hij er een leasen. Maar omdat een auto voor een korte periode leasen erg duur is, gaat hij op zoek naar een goedkoper alternatief. Hij komt uit bij jouw leasecontract. Jouw leasecontract loopt nog 2 jaar en is dus interessant voor hem. Hij koopt dan jouw contract over. Vervolgens betaald hij de openstaande leasebedragen af per maand en neemt hij de auto over.  

Lees tip:  Een goede rittenregistratie is belangrijk

Leasebedrijven
LeasebakEen leasemarkt waarin de scherpste aanbiedingen je dagelijks om de oren vliegen en de voorwaarden vaak erg van elkaar verschillen. Waar moet je nou beginnen met vergelijken? Met die vraag in het achterhoofd ontstond het idee van leasebak.nl: één website waar voor elke lease auto dezelfde transparante voorwaarden gelden. Duidelijkheid aan de voorkant, dus geen verassing aan het einde van het contract.
Volkswagen Private LeaseAl sinds 1937 is Volkswagen het een marktbepalend merk, groot in Nederland met modellen als de Up, Polo en Golf.
Seat Private LeaseAl sinds 1950 is Seat het een marktbepalend merk, groot in Nederland met modellen als de Ibiza, Leon en MII.
Met SEAT Private Lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een nieuwe auto, waarbij de verzekering, onderhoud en wegenbelasting verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag.
Peugeot NefkensPeugeot Nefkens is één van de grootste Peugeot dealerbedrijven van Nederland. Op onze website staan onze scherpe private lease aanbiedingen voor de Peugeot 108, 208, 2008, 308, 3008 en 5008.
DealerleasingDealerleasing is één van Nederlands grootste shortleasemaatschappijen die zich specialiseert op het gebied van lease voor personen- en bedrijfswagens van 1 tot 18 maanden. Wij onderscheiden ons van alle gevestigde leasemaatschappijen, doordat de klant het voertuig al vanaf 1 maand zonder enige verplichting mag retourneren. Daarnaast hebben wij een laagdrempelig acceptatiebeleid, waardoor particulieren, ZZP’ ers en starters de kans krijgen om bij ons te leasen. Waar andere leasemaatschappijen geen risico durven te nemen, gaan wij de uitdaging aan. Met een voorraad van bijna 250 personen- en bedrijfswagens helpen wij elke klant graag zorgeloos aan mobiliteit. Je krijgt dus de flexibiliteit van huur voor een leaseprijs.
Emerpark CitroenEmerpark is een Citroën dealer met vestigingen in Amersfoort en Hilversum. Op onze actiewebsite https://sterkeactie.nl/citroen staan onze scherpe private lease aanbiedingen voor de Citroen C1, C3, C3 Aircross SUV, C4 Cactus en C4 Grand Spacetourer.
FinancielleaseFinancialLease.nl biedt voor iedere ondernemer een passende mobiliteitsoplossing. Of het nu een zzp’er, mkb’er, starter of doorgewinterde entrepreneur betreft, met een aanbod van meer dan 65.000 nieuwe auto’s en occasions is er voor ieder wat wils.
SlimleasenSlimleasen.nl biedt ondernemers die een koopauto hebben de mogelijkheid om deze om te zetten naar een Financial Lease auto om snel extra vermogen vrij te spelen. Dit heet Sale and Leaseback.

Met Sale and Leaseback verkoopt de ondernemer de eigen koopauto aan de bank en leaset de auto direct weer terug met Financial Lease.
Dankzij Sale and Leaseback kunnen ondernemers blijven rijden in een eigen auto en beschikken de ondernemers direct over extra vermogen voor de onderneming. Dit biedt een snelle mogelijkheid om een buffer op te bouwen voor het bedrijf. Het bedrijf betaalt maandelijks een bedrag af en profiteert tegelijkertijd van fiscale voordelen, zoals volledige renteaftrek!

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.