Gebruik led strips in je auto voor extra sfeer

led strips in je auto

Ledstrips in RGB kleuren is een perfecte manier om karakter te geven aan het interieur van een auto. Ondanks dat je wellicht denkt dat het plaatsen van LED strips eruit zal zien als een doe-het-zelf project, is dit niet het geval. LED verlichting geeft namelijk juist een strakke en luxe touch aan het interieur van jouw auto. Ben jij benieuwd hoe jij jouw auto kan voorzien van deze look? Lees dit artikel dan snel verder.

Kies voor RGB ledstrips

RGB ledstrips is een specifiek tak van LED verlichting. In plaats van dat je kiest tussen verschillende temperaturen aan wit licht, wat meestal van koud naar warm gaat, kies je tussen verschillende kleuren die binnen het RGB spectrum vallen. Denk bijvoorbeeld aan fel groen, roze, donkerpaars of indigo blauw. Met RGB ledstrips is het allemaal mogelijk.

Laat jouw auto stralen door middel van ledstrips

Doordat je zoveel keuze aan kleur hebt, passen steeds meer mensen de LED verlichting toe in de auto. In sommige moderne ontwerpen zit deze verlichting standaard in, dus waarom zou je het in jouw auto niet zelf toevoegen? In sommige modellen zie je bijvoorbeeld een strakke lijn aan led verlichting die van de ene kant van het dashboard doortrekt naar het andere. Je kan ook denken aan plekken die jij graag meer wilt verlichten. In het donker zijn er waarschijnlijk verschillende plekken die iets meer verlichting kunnen gebruiken. Door middel van ledstrips geef je op een subtiele manier deze verlichting. Wil jij ledstrips in je auto installeren? Bij LEDstripXL heb je keuze uit allerlei verschillende led verlichting strips.

Lees tip:  Wat is carwrapping?

De verschillende toepassingen van LED verlichting in jouw auto

De mogelijkheden van LED verlichting in jouw auto zijn eindeloos. Een mooie manier om het licht te verwerken, is door een strip te plaatsen bij de voetenruimte. Door een voetenruimteverlichting te maken zie je beter waar jouw spullen staan en kan je makkelijker items uit jouw tas pakken. Kies voor een rode kleur om een romantische touch te geven of voor een blauwe kleur om een futuristische look te geven.

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.