Een Opel Corsa E leasen is genieten van elektrisch rijden

De actieradius van elektrische auto’s wordt steeds beter. Kijkt u naar bijvoorbeeld de Opel Corsa E, dan heeft deze al een rijbereik tot 337 kilometer. Niet alleen een indrukwekkend rijbereik maakt deze Corsa trouwens interessant, ook het opladen is bij deze auto een groot pluspunt. U kunt de nieuwe Opel Corsa E namelijk in zo’n dertig minuten maar liefst tot 80% opladen. De oplaadtijd kan wel variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij. Deze WLTP-meting en de enorme oplaadsnelheid maken de Opel Corsa een ideale auto voor al uw dagelijkste ritten. Het rijbereik van iedere elektrische auto is overigens in de dagelijkse praktijk echter wel afhankelijk van onder meer de persoonlijke rijstijl, de weg en verkeersomstandigheden en de temperatuur.

Rijstijl aanpassen voor de beste resultaten de Opel Corsa E

De snelheid die u rijdt met een elektrische auto zoals de Opel Corsa E, heeft de meeste impact op de actieradius van de auto. Bij een snelheid van 130 kilometer per uur zal de actieradius de helft van het rijbereik zijn. Daarbij zal de elektrische auto elke keer dat u optrekt, energie verliezen. De Opel Corsa E heeft een eco-rijmodus deze zal u maar liefst 15% van uw actieradius besparen. Ook de regeneratief remmen functie, waarmee er energie teruggewonnen wordt bij het remmen zorgt voor een forse besparing op de actieradius van de Opel Corsa E. Dan is ook de verwarming een belangrijk punt bij de actieradius van een elektrische auto. De energie van de verwarming komt namelijk direct van de accu. Een slimme manier om uw actieradius en rijcomfort te behouden in de Opel Corsa E, is het gebruik van voorverwarmingsfunctie terwijl deze is verbonden met de oplader. Dit geldt overigens ook voor de airconditioning.

Lees tip:  Nieuwe auto op de zaak of een youngtimer met lage bijtelling.

Een Opel Corsa E leasen en elektrisch rijden loont

Er zijn veel redenen om over te stappen op elektrisch rijden. Het is niet alleen milieubewust, maar u kunt ook profiteren van lagere gebruikskosten, subsidies en belastingvoordelen. Het enige nadeel van een elektrische auto, is de hoge aanschafkosten. Elektrische auto’s zijn nou eenmaal duurder dan auto’s die rijden op benzine of diesel. Dit komt door de prijzige maar zeer technische elektromotor die deze auto’s bevatten. Wilt u geen hoge aanschafprijs betalen maar wel een gloednieuwe elektrische auto rijden? Ga dan een Opel Corsa E leasen! U geniet daarbij van het goedkoop autorijden. U hoeft geen dure bandstof meer te tanken, het opladen van uw auto kost vele malen minder. U hoeft geen wegenbelasting meer te betalen en ook de onderhoudskosten van een elektrische auto liggen veel lager dan bij een auto op fossiele brandstof. Een Opel Corsa E leasen is zakelijk en privé mogelijk. Indien u kiest voor een zakelijk leasecontract profiteert u ook nog van een lage bijtelling!Author: Bob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.