Dit zijn de beste race games van dit moment

beste race games

Heb je zelf momenteel geen auto, of wil je deze auto niet gebruiken voor een ronde op het circuit van Zandvoort? In dat geval biedt het spelen van race games uitkomst. Er zijn de laatste jaren ontzettend veel racespellen op de markt gekomen. Welke van deze spellen zijn het bekijken waard? Voor velen zal Need for Speed de bekendste game zijn.

Er is echter meer om naar uit te kijken, wanneer je altijd al hebt willen racen! In dit artikel zetten we de beste race games van dit moment voor je op een rijtje.

Extra tip: ben jij een liefhebber van race games? Dan is Playstation Now wellicht iets voor jou. Lees hier alles over Playstation Plus en bekijk welke race games op dit platform staan.

#1: Dirt Rally 2.0

Een van de beste race games van dit moment, maar ook van de laatste jaren is Dirt Rally 2.0. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is dit al de zevende game in de serie rondom Colin McRae Dirt. Voorheen werd het spel uitgebracht onder de naam Colin McRae Rally. De graphics van dit spel zijn ontzettend goed! Het lijkt hierdoor alsof je in een echte raceauto zit. Modder van het bosachtige circuit komt bijna door de televisie heen.

#2: Assetto Corsa

Een iets minder bekend spel is Assetto Corsa. Toch is deze racegame meer dan het bekijken waard. Het spel staat bekend om de realistische weergave van zowel de voertuigen als de verschillende circuits. Wie dacht dat Gran Turismo Sport of Need for Speed een realistische weergave toonde, haalt z’n hart op bij het spelen van Assetto Corsa. Het is nóg mooier en realistischer volgens veel liefhebbers!

Lees tip:  Motorrijbewijs halen, hoeveel lessen heb ik nodig?

#3: F1 2020

Een derde optie is F1 2020, logischerwijs gebaseerd op de gelijknamige competitie. In het spel heb je verschillende opties. Neem het op tegen online spelers, kies voor een eigen offline carrière bij een van de bestaande teams of race een losse grand prix. Waar een spel als Dirt Rally 2.0 voornamelijk gericht is op het parcours buiten het circuit, geldt voor F1 2020 dat je enkel op het verharde circuit rijdt. Het maakt dat F1 2020 een goede aanvulling is op bijvoorbeeld Dirt Rally 2.0.

#4: Forza Horizon 4.0

Nog niet voldoende inspiratie? Kijk in dat geval eens naar Forza Horizon 4.0! Dit spel neemt je mee door de straten van Engelse steden. Het spel is realistisch en kent verschillende uitdagende races. Heel serieus is het spel niet, waardoor het niet te vergelijken valt met een spel als F1 2020. Een nadeel van Forza Horizon 4.0 is het feit, dat je dit spel op de PlayStation niet kunt spelen.

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.