De trend van nu: Auto accessoires bedrukken!

Auto accessoires bedrukken

Verras je relaties met een persoonlijke parkeerschijf, ijskrabber, zonnescherm, veiligheidshamer of een veiligheidsvest? Dan is dit het moment om daar werk van te maken. Ook in de autowereld is de trend van artikelen bedrukken relevant. Steeds vaker kiezen consumenten en organisaties om auto accessoires te laten bedrukken. Van zonneschermen met een logo of tekst tot en met ijskrabbers met een bedrijfslogo. Maar wat zijn vandaag de dag de trends in auto accessoires bedrukken? Je leest het hier!

Zonneschermen, ijskrabbers en nog veel meer

Het bedrukken van onder andere zonneschermen, ijskrabbers en veiligheidsvesten begon als een ludieke actie van bedrijven voor marketingdoeleinden. Zo geven autogarages vaak deze producten als weggevertjes mee aan bestaande en nieuwe klanten. Tegenwoordig is de trend van artikelen bedrukken overgeslagen naar bijna elke branche. Van kleding, voedselverpakkingen tot aan powerbanks.

Praktische auto accessoires bedrukken

Tegenwoordig kan je alles laten bedrukken wat je maar wil. Maar welke auto accessoires zijn het laten bedrukken waard? Een autozonnescherm is Ideaal voor de warme zomermaanden om de auto koel te houden. Met een autozonnescherm worden de zonnestralen weerkaatst en blijft de hitte uit de auto. Veel autohuurbedrijven beschikken over deze autozonneschermen. Vaak laten ze deze bedrukken met hun logo of een leuke slogan.

Ook denken autogarages en autohuurbedrijven goed na over de koudere maanden in het jaar. Steeds vaker zien we bedrijven ijskrabbers in leuke kleuren of met logo’s weggeven aan klanten en medewerkers. Wederom een leuk cadeau en ook nog eens praktisch!

Comfortabel in de auto

Staat er een lange autorit op de agenda? Dan zijn heerlijk zittende sokken ook een must. Niets is vervelender dan een sok die van je voet afglijdt tijdens het rijden of sokken met een lage draagcomfort. Maak je veel kilometers en wil je mee met de huidige trend van persoonlijke bedrukkingen? Laat dan heerlijk zittende sokken bedrukken met logo’s en leuke kleuren.

Lees tip:  Tips om je auto te verkopen

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.