Car tuning shoplog van Martijn Augustus 2018

Hey hallo allemaal, mede gepassioneerde auto fanaten. Vandaag in dit blogbericht wil ik met jullie delen mijn laatste aankopen wat betreft de tuning van mijn voertuig.

Enfin, recent een aantal maanden geleden heb ik een BMW laten importeren uit Duitsland en op dit moment ben ik bezig met het tunen van mijn meest recente aankoop. De eerste aankoop waren Koni schokdempers. De schokdempers die huidig aanwezig waren in mijn BMW was ik niet van onder de indruk dus heb ik deze laten vervangen.

Tip: Goedkope koni schokdempers – Extreme-Carstyling.nl

Verder, wilde ik een wat indrukwekkender geluid. Met name wat betreft de uitlaat. Ik heb bij dezelfde winkel hele goede Simons uitlaten gevonden en deze laten installeren. Sinds ik de Simons uitlaten heb, kijkt de hele buurt om wanneer ik wegrijd!

Maar het gaat niet alleen om geluid en esthetiek maar ook qua functionaliteit is de auto veel vooruit gegaan t.o.v. de situatie toen ik de auto kocht. Dankzij de Koni schokdempers ga ik veel soepeler door bochten en minder last van drempels en zo.

Beide aankopen zouden normaliter veel te duur voor mij zijn. Je moet weten dat car tuning is bepaald geen goedkope hobby. Begin er dus niet aan als je krap bij kas zit, want dan ga je niet ver komen kan ik je alvast verklappen. Gelukkig lijkt daar einde aan te komen dankzij Extreme-Carstyling. Dit is een discounter op het gebied van hoogwaardige auto onderdelen. Niet normaal hoe goedkoop zij premium Bilstein en Eibach onderdelen kunnen aanbieden en dus ook Koni en Simons. Enfin, de gegevens van deze winkel zijn als volgt.

Lees tip:  Kettingslot voor je motor kopen? Let op deze punten!

Car tuning onderdelen shop: Extreme-Carstyling

Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 0228 760 008

Zeker een aanrader dus voor car tuning fanaten met een beperkt budget. Zo kun je toch je hobby en je passie goed beleven zonder failliet te gaan.

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.