Brommobiel Leasen

Brommobiel Leasen

Het leasen van een brommobiel is in veel gevallen voordeliger dan er één kopen. Je rijdt namelijk voor minder dan 200 euro per maand al een nieuwe brommobiel. 

En aangezien veel jongeren tegenwoordig niet heel lang in een brommobiel rijden, vaak maar 2 jaar, is het de perfecte manier om een 45 km auto te financieren voor jongeren.

Voor ouderen is het in één keer betalen van een 45 km auto nog wel eens een flinke opgave. Ook hier is een brommobiel leasen de perfecte oplossing. 

Voordelen van een brommobiel leasen

Naast de financiering zijn er nog een aantal voordelen die het leasen van een brommobiel aantrekkelijk maken. Zo ben je goed verzekert en zit het onderhoud  inbegrepen bij de lease. En na afloop van de leasetermijn lever je de 45 km auto gewoon weer in, wel zo makkelijk.

Het grootste voordeel vinden wij echter dat het onderhoud ook nog eens aan huis is. Veel leasemaatschappijen doen het onderhoud namelijk zelf. En dat doen ze bij jou voor de deur. Wanneer het jou uitkomt. Geen ritjes meer naar de garage dus.

Voor wie?

Bij een 45 km auto wordt al snel aan oudere mensen gedacht. Maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer jongeren voor een brommobiel. Het is namelijk een ideaal vervoersmiddel voor jongeren boven de 16 die nog geen rijbewijs hebben. Je zit droog en veilig in tegenstelling tot bijvoorbeeld een scooter. 

Daarnaast zit het onderhoud inbegrepen in het leasecontract. Het is dus een stuk goedkoper dan een tweedehands brommer of scooter waar nog al eens het nodig onderhoud aan nodig is. Geen onverwachte kosten dus.

Lees tip:  Tweedehands auto, hier moet je op letten

Stoer

Een brommobiel, of 45 km auto, wordt nog wel eens als suf gezien. Maar die tijd is gelukkig voorbij. Tegenwoordig zijn er merken als Aixam die superhippe en stoere brommobielen ontwikkelen. En je kunt deze ook nog eens direct bij de dealer leasen. 

Is inruilen mogelijk?

Ja, natuurlijk. Niet alle maatschappijen zullen uw oude brommobiel inruilen. Maar de meeste wel. Vaak krijgt u er nog een klein bedrag voor terug ook. Deze kunt u mooi gebruiken als aanbetaling voor de lease. 

En na afloop van je leasetermijn is het kopen van de brommobiel altijd een optie. Zo weet je dat je een goed onderhouden brommobiel koopt. Je hebt er namelijk zelf al die tijd ingereden. En omdat veel leasemaatschappijen de auto na afloop toch verkopen doen ze je graag een scherp voorstel.

Meer weten over de grootste automobielbedrijven van Nederland?

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.