Bedrijfsauto snel en eenvoudig verkopen

Wij kopen uw auto

De verkoop van je bedrijfsauto kan verschillende aanleidingen hebben. Wellicht is de auto toe aan vervanging en besluit je daarom om de huidige bedrijfsauto te verkopen. Of misschien zorgt een minder leuke reden, bijvoorbeeld een faillissement, ervoor dat je de auto moet verkopen. Het kan natuurlijk ook vorkomen dat er schade is gereden of dat de auto gebreken heeft en dat je daarom de auto wilt verkopen. Wat de aanleiding van de verkoop ook is, wij kopen uw auto en bieden deze aan in een betrouwbaar netwerk. De bedrijfsauto wordt op een professionele en betrouwbare manier verkocht aan erkende en gespecialiseerde autobedrijven door heel Nederland. Wij kopen uw auto en zorgen dat je een eerlijke prijs voor jouw auto krijgt. Daarnaast is het een snelle en betrouwbare manier van verkopen en wordt je totaal ontzorgt. Het is teven compleet kosteloos en vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Meld jouw auto vandaag nog aan en leun achterover terwijl de ervaren autoverkoopspecialisten voor jou aan het werk gaan. 

Snel en zonder te veel gedoe jouw bedrijfsauto verkopen

Ben je momenteel in het bezit van een bedrijfsauto en wil je deze graag op een snelle manier verkopen zonder al te veel gedoe? Je bedrijfsauto verkopen via Wijverkopenuwautowel.nl is dan de juiste keuze! Onze ervaren autoverkoopspecialisten bemiddelen tussen autobedrijven en ondernemers die hun bedrijfsauto(s) willen verkopen. Ons netwerk bestaat uit streng geselecteerde en erkende autobedrijven. Deze bedrijven kunnen een bod uitbrengen en het hoogste bod wordt aan je voorgelegd. Het is dan helemaal aan jou of je akkoord gaat met dit bod of niet. Indien je akkoord gaat, dan accepteert de autoverkoopspecialist het bod namens jou. Vervolgens rond de specialist de verkoop af en kan je de auto afleveren bij het autobedrijf dat je auto heeft gekocht. Je bedrijfsauto wordt doorgaans binnen veertien dagen verkocht. Je bent dus verzekerd van een zeer snelle verkoop. Dit in tegenstelling tot vele andere manieren om je auto te verkopen. Dit vergt veelal veel eigen verantwoordelijkheid en laat lang op zich wachten, waardoor je wellicht niet in staat bent om een nieuwe bedrijfsauto aan te schaffen en je dus moet wachten tot de verkoop tot stand is gekomen.

Lees tip:  Private lease is populair

Wij verkopen verschillende type bedrijfsauto’s

Er bestaan veel verschillende soorten bedrijfsauto’s. Het type auto hangt af van het soort werk dat dagelijks uitgevoerd wordt. Bezoek je regelmatig klanten? Dan maak je doorgaans gebruik van een personenauto als bedrijfsauto. Breng je bestellingen rond? Dan zal je bedrijfsauto in de vorm van een bestelwagen gebruiken. Welk type auto je ook gebruikt, het is mogelijk om alle soorten auto’s via ons professionele netwerk te verkopen. Zo kan je auto’s van de merken Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen en Porsche online verkopen via ons gespecialiseerde netwerk. Vrijwel alle types en bouwjaren van auto’s kan je snel en eenvoudig verkopen. Ook indien de conditie van de auto niet zo goed meer is kopen wij uw auto en bieden wij u een passende prijs.

Author: Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.