Autodeur openen zonder sleutel

Autodeur openen zonder sleutel

Het kan wel eens voorkomen dat je je autosleutels verloren bent. Als dit je overkomt kan het heel vervelend zijn, zeker als je geen reservesleutel bij de hand hebt. Je wilt je auto namelijk niet ergens laten staan voor een week zonder dat je er goed toezicht op kan houden. Gelukkig is er een oplossing voor; je autodeur openen zonder auto sleutel! Maar hoe doe je dat? In dit artikel een aantal manieren die je kan proberen om je autodeur open te krijgen. 

Een kleerhanger gebruiken

Een kleerhanger? Hoe moet dat nou weer werken? Hoe gek het ook klinkt, kleerhangers kunnen wel degelijk werken om een autodeur te openen. Je moet alleen goed oppassen met hoe je kleerhangers gebruikt, anders kan het zomaar voorkomen dat je schade aan je auto aanbrengt. Kleerhangers werken goed bij automatische sloten, bij andere sloten werken ze minder.  Het principe is heel simpel; je pakt een kleerhanger, stopt deze tussen de ruit en vervolgens probeer je met het haakje van de kleerhanger het knopje omhoog te doen. Klinkt simpel toch? In praktijk is het wellicht iets lastiger, dus zoek eerst even op youtube naar een guide, zodat je precies kan zien hoe je dit uit kan voeren. 

Laat een bedrijf je deur openbreken

Het beste is natuurlijk om een professioneel bedrijf je deur te laten openen, zoals autodeur-sos. Hierdoor weet je zeker dat je geen schade aan je auto krijgt en kan je direct een nieuwe sleutel bijbestellen. Daarnaast heeft zo’n bedrijf professionele apparatuur waarvan het personeel precies weet hoe ze die moeten gebruiken om je deur open te maken. Ook heb je hierbij garantie op een schadeloze deur, indien dit niet gebeurt krijg je de kosten vergoed. Er hangt een klein prijsje aan, maar dat is beter dan het zelf proberen en het risico nemen dat je auto schade oploopt. Dan kunnen de kosten ineens veel hoger liggen dan dat je het door een bedrijf laat doen.

Lees tip:  Schoon van buiten en van binnenAuthor: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.