Auto verkopen zonder tijdverlies

Je wil je auto natuurlijk verkopen voor de beste prijs. De juiste koper vinden via een advertentieplatform kost echter veel tijd, energie en onderhandelingen. Voordat de verkoop is afgehandeld en de auto op naam van de nieuwe eigenaar staat, gaat er heel wat tijd voorbij. Je kan je bestelbus of personenauto natuurlijk inruilen bij de garage, maar dat levert vaak maar weinig op. Welke gegevens heb je nodig om online een bod te vragen voor je auto en deze comfortabel vanuit je eigen huis te verkopen?

De benodigde gegevens voor het aanmelden van je auto

Wie graag snel, bijvoorbeeld dezelfde dag, zijn auto wil verkopen, kan bij diverse online inkopers zijn voertuig via een formulier aanmelden. Hiervoor heb je uiteraard het kenteken en de kilometerstand van je auto, bus of camper nodig. Ook het merk, het model en het bouwjaar van je auto of bedrijfswagen vul je in. Er is ruimte voor opmerkingen, zodat je ook informatie kan geven over bijvoorbeeld de staat van je auto. Om een reactie te krijgen, is het nodig dat je je eigen naam, telefoonnummer en e-mailadres opgeeft. Je aanmelding is vrijblijvend.

Een vrijblijvend bod voor je auto

Na het sturen van je aanmelding met de gegevens van de auto en je contactgegevens, ontvang je een vrijblijvend bod. Als je hiermee akkoord gaat, volgt een afspraak voor het bekijken van de auto en het afronden van de verkoop. Wil je liever geen gegevens achterlaten in een online formulier, dan kan je uiteraard ook contact opnemen om informatie te vragen. Heb je een auto met een verlopen apk, een hoge kilometerstand, een defect of een schade, dan kan je dit vermelden. Meestal kan je ook dit soort auto’s echter zonder problemen verkopen.

Lees tip:  Hoe vind je de goedkoopste private lease auto voor jouw budget?

Meer winst dan bij de dealer

Je auto aan een opkoper verkopen levert vaak meer op dan wanneer je je oude auto inruilt bij de dealer. Bij inruil raak je namelijk de onderhandelingsmarge kwijt. Een van de opkopers waar je terecht kan voor een snelle verkoop, is Autoinkoop24h.nl. Deze onderneming is een erkend autoinkoopbedrijf dat zelf het bod en de inkoop doet. Alle stappen in het proces worden door dit bedrijf zelf genomen. Bovendien kan Autoinkoop24h.nl direct een RDW-vrijwaringsbewijs geven. De betaling voor de auto gebeurt contant of via een bankoverschrijving. Deze opkoper werkt in Nederland, België en Luxemburg en beschikt over een eigen ophaalservice.

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.