Altijd je navigatie blijven bijwerken

Dankzij het navigatiesystemen is het nu makkelijker geworden om snel bij je bestemming terecht te komen. Onder andere door merken als TomTom en Garmin. Dit zijn populaire systemen die gebruikt worden door consumenten. Je voert simpel en snel je bestemming in en de rest wordt gedaan door het systeem.

De wegen in het land worden jaarlijks veranderd. Voor onderhoud of omdat er nieuwe wegen worden gebouwd. Het is daarom belangrijk om de kaarten van deze systeem bij te werken. Zo met TomTom update met behulp van je computer de navigatie systeem bijwerken. Vaak kun je dit gratis blijven doen, afhankelijk van het model en of je een abonnement hebt. Meer informatie zul je vinden op de website.

Wat heb je nodig om dit te doen? De nieuwe systemen van TomTom werken met TomTom MyDrive Connect. De software is gratis te downloaden voor Windows of andere besturingsystemen. Mocht je een oudere navigatie hebben, dan kan het zijn dat je hiervoor de andere software nodig hebt, namelijk ‘Home’. Ook die kun je downloaden op de website hierboven bij de link. Kort gezegd; we raden je aan om altijd de nieuwste updates te installeren wanneer het mogelijk is.

Lees tip:  De Perfecte Fiets: Genot, Prestaties en Milieubewustzijn in Harmonie

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.