Aanhanger huren? Wat dacht je van kopen?!

 

Verhuizen, verbouwen of simpelweg opruimen… We belanden allemaal wel eens in één van deze fases gedurende ons leven. De meeste mensen beschikken niet over een eigen vrachtwagen of bestelbus waarin zij vervolgens al hun spullen kunnen verhuizen of naar het oud vuil kunnen brengen en dan behoort een aanhanger huren tot de mogelijkheden. Echter weten velen onder ons niet dat het ook mogelijk is om een aanhanger te kopen voor een schappelijke prijs.  Bij Boedelbak koop je namelijk al een aanhangwangen voor €500,- exclusief btw.

 

Aanhangwagens van Boedelbak

Boedelbak is al ruim 30 jaar marktleider in Nederland op het gebied van aanhangwagen verhuur. Een aanhangwagen kopen is sinds kort ook mogelijk bij Boedelbak. Dit zijn aanhangwagens die voorheen gebruikt zijn voor de verhuur. Alle aanhangwagens verkeren nog steeds in goede staat en zijn nagekeken door de technische dienst van Boedelbak. Dit kan een ideale optie zijn voor zelfstandige ondernemers die regelmatig klussen, maar geen budget hebben voor een nieuwe aanhangwagen. Voor hen kan het ook aantrekkelijk zijn om een extra aanhangwagen te kopen, zodat men kan variëren met de grootte van een aanhangwagen.

 

Specificaties van de Boedelbak aanhangwagen

Boedelbak heeft een uitgebreid assortiment aanhangwagens. Zij verkopen vijf type aanhangwagens en deze beschikken allen over een reservewiel onder de bodemplaat. Op deze overeenkomst na zijn de types echter zeer verschillend van elkaar. De kleinste aanhanger heeft bijvoorbeeld een maximaal laadvermogen van 250 kilogram, terwijl de grootste aanhanger een laadvermogen heeft van maximaal 2000 kilogram. Daarnaast variëren de aanhangwagens in constructie. Zo worden ze zowel geleverd met enkelvoudige als meervoudige as. Al met al zijn de aanhangers geheel af te stemmen op de wensen van de koper. Denk aan opties als de kleur van de huif of bijvoorbeeld een extra as. Zo past er uiteindelijk op elke aanhangwagen een dekseltje.  

Lees tip:  Hoe worden autobanden duurzamer?

 

Author: Ilonka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.