7x handige autogadgets

In Nederland rijden we gemiddeld zo’n 13.000 kilometer per jaar. En om deze ritjes zo comfortabel mogelijk te maken, hebben wij de meest handige gadgets geselecteerd. En wist je dat het uitdelen van autogadgets met eigen bedrukking zorgt voor merkherkenning? Dus wanneer je gadgets uitdeelt, is de kans groter dat je top-of-mind wordt.

EHBO-kit
Een ongelukje ligt altijd op de loer. Daarom is het altijd verstandig om een ehbo-kit op zak te hebben. Zo kan er snel hulp verleend worden wanneer nood aan de man is. De ehbo-kits zijn er in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een basis kit met alle essentiële middelen zoals pleisters, verband en een brandwondenkompres. Daarnaast bestaan er ook 19-delige kits. Deze bevatten ook alcoholdoekjes, een mitella en veiligheidsspelden. Let dus bij het aanschaffen van een ehbo-kit goed op welke spullen je nodig hebt.

Veiligheidshesje

Veiligheid is altijd prioriteit nummer een. Stuur daarom je medewerkers en/of relaties op pad met een bedrukt veiligheidshesje. Met zo’n knalkleurig hesje ben je altijd goed zichtbaar voor het verkeer om je heen. Ook wanneer het donker is of wanneer de weersomstandigheden slecht zijn. Let er wel op dat de hesjes voldoen aan de EN471 norm. Zo weet je zeker dat ze 100% veilig zijn.

Paraplu
Het kan maar zo zijn dat het ineens flink gaat plenzen. We wonen immers in Nederland.

En hoe handig is het dan om een paraplu bij je te hebben? Juist, heel handig! En wanneer jij je medewerkers of relaties er een cadeau doet, zullen ze je eeuwig dankbaar zijn. Daarnaast heb je ook paraplu’s voor allerlei gelegenheden. Je kunt een stormbestendige paraplu nemen of een goedkope wegwerp paraplu die bijvoorbeeld handig is voor een regenachtige festivaldag.

Lees tip:  OHRA gaat de strijd aan met de ‘paarse krokodil’

Telefoonhouder
Wanneer je een ritje maakt met de auto, is focus op de weg het allerbelangrijkste. Het is niet alleen belangrijk dat jij je hoofd op de weg houdt, maar ook dat je handen vrij zijn. Bevestig daarom je telefoon aan een bedrukte telefoonhouder met eigen logo en monteer ‘m aan het ventilatierooster. Zo navigeer je handsfree met je telefoon. Safety first!

Sleutelhanger
Je autosleutel kwijtraken is je grootste nachtmerrie. Kies daarom voor een opvallende auto sleutelhanger met je logo erin gegraveerd. Bovendien kun je er een sleuteletui met rits aan bevestigen. Handig voor wanneer je kleingeld verzameld voor een sanitaire stop onderweg. En mocht je je sleutelhanger nou toch kwijtraken, dan kun je een handig keyfinder gebruiken.

Autolader  

Wanneer je on the road bent wil je altijd bereikbaar zijn. Zorg dus dat je nooit zonder stroom zit in de auto, want dat is het enige dat je nodig hebt voor een autolader met usb-aansluiting.

Bedruk ‘m via Pinkcube in jouw huisstijl kleuren en logo. Zo zullen je relaties je dankbaar zijn wanneer hun smartphone leeg is.

Auto organizer

Met een organizer zorg je ervoor dat je alle spullen in je auto gemakkelijk kan opbergen. Zo kun je alles makkelijk terugvinden en voorkom je een rommelige auto. Een kofferbak organizer heeft een inklapbare binnenkant en klitteband aan de onderkant. Zo kun je ‘m makkelijk vastzetten aan het tapijt van je autovloer.

Author: Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.