5 kenmerken van de ideale bedrijfswagen

5 kenmerken van de ideale bedrijfswagen

Ben je van plan om je nieuwe bedrijfswagen in te richten of de inrichting van je oude bedrijfswagen te verbeteren? Dan is het handig om met een aantal zaken rekening te houden. Benieuwd naar wat nou echt belangrijke kenmerken zijn voor een ideale bedrijfswagen? Wij hebben de vijf belangrijkste kenmerken voor een fijne bedrijfswagen hieronder voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

Een sterke chassis

De chassis van je bedrijfswagen is het onderstel zonder de opbouw. Een sterke chassis is een belangrijk kenmerk van een goede bedrijfswagen. De materialen die je meeneemt in je bedrijfswagen hebben bij elkaar opgeteld een behoorlijk gewicht. Een goede, sterke chassis zal ervoor zorgen dat het gewicht van je materiaal eerlijk wordt verdeeld, waardoor je bedrijfswagen minder vermogen verliest. Houdt er daarnaast met de inrichting rekening mee dat je je materiaal goed verdeeld over je bedrijfswagen. Dit komt het vermogen van je bedrijfswagen ten goede en is ook nog eens beter voor je chassis.

Extra stevigheid met een sidebar

Door een sidebar aan te schaffen bescherm je je bestelbus tegen kleine ongelukjes tijdens het laden, lossen of inparkeren. De sidebar absorbeert de klap en hiermee voorkom je dat je je bedrijfswagen voor langere tijd naar de garage moet brengen en voorkom je hoge reparatiekosten. Bij beschadiging van een sidebar is het gemakkelijk om deze per stuk te vervangen. De kosten hiervoor zijn laag en het vervangen gaat snel. Daarnaast maakt een sidebar je bus ook af! Het zorgt dat je bedrijfswagen meer uitstraling en body heeft. Heb je moeite om in je bus te komen? Er zijn ook sidebars die als opstapje kunnen dienen. Deze sidebars hebben losse steps die dezelfde bescherming bieden als normale sidebars. Sidebars zijn te verkrijgen in mat, gepolijst en zwart en zijn te verkrijgen in verschillende maten passend bij jouw bedrijfswagen.

Lees tip:  Handige tips voor het verkopen van je oude caravan

Een efficiënte inrichting

Het is natuurlijk niet fijn als je materiaal die je nodig hebt niet kunt vinden in je bedrijfswagen, omdat deze te rommelig is. Daarom is het belangrijk dat je zorgt voor een goede, nette en efficiënte inrichting. Daarnaast laat je hiermee ook een goede indruk achter bij je klanten. Een nette inrichting van je bedrijfsbus laat zien dat je netjes en geordend te werk gaat. Zorg er daarom voor dat er niet te veel spullen in staan dat je een handige indeling hebt en dat je overal gemakkelijk bij kunt. Spullen die je het meest gebruikt moeten op de voorgrond liggen en spullen die je het minst gebruikt op de achtergrond.

Een imperiaal op het dak

Een imperiaal is een rek dat je op het dak van je bedrijfswagen kunt monteren. Ideaal om te hebben als je vaak grotere materialen vervoert! Hiermee houdt je namelijk ruimte over in je bus en kun je al het materiaal meenemen ook als het materiaal te groot of te lang is om in je bus te vervoeren. Een imperiaal is ideaal voor het vervoeren van ladders, buizen, balken, planken en andere langwerpige objecten. Voor een glazenwasser, elektricien, klusjesman of ander klusbedrijf is een imperiaal op het dak van de bedrijfsauto onmisbaar.

Een rijdende werkplek

Als je aan een bedrijfswagen denkt, denk je waarschijnlijk aan een wagen vol met schappen waar je zoveel mogelijk materiaal in kunt opbergen zonder dat het onoverzichtelijk wordt. Je kunt er echter ook voor kiezen om een ruimte open te laten. Dit voor bijvoorbeeld een bureau waar je even op je laptop kunt werken of voor een lunchplek, zodat je ook bij een klant even een momentje voor jezelf kunt pakken. Zo maak je van je bedrijfswagen een echte rijdende werkplek.

Lees tip:  Wat is een AGM accu?

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.