5 EENVOUDIGE MANIEREN OM UW AUTO COMFORTABELER TE MAKEN

AUTO COMFORTABELER MAKEN

Volgens het AAA Foundation Report brengen Nederlanders meer dan 17.600 minuten per jaar door met rijden. Ja, dat is 293+ uur in onze auto’s – het equivalent van 7 volle werkweken! Als we zoveel tijd achter het stuur doorbrengen, moeten we dan niet willen dat onze auto’s zo comfortabel mogelijk zijn? Er zijn een aantal eenvoudige inspiratie tips die u kunt doen om het interieur van uw auto te verbeteren en al die uren in de auto een plezierige ervaring te maken.

Begin met de bestuurdersstoel

Als uw stoel niet comfortabel is, probeer dan verschillende aanpassingen totdat u een stoel vindt die het beste werkt. Soms vergeten we dat we de helling van de rugleuning of de hoogte van onze stoel kunnen verstellen. Als u een voertuig deelt, zorg er dan voor dat u een paar minuten de tijd neemt om de stoel te verstellen voordat u op weg gaat. Dit is niet alleen belangrijk voor uw comfort, maar ook voor uw veiligheid, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat u duidelijk uit alle spiegels kunt zien. Vindt u uw stoel nog steeds ongemakkelijk? Overweeg dan om een stoelbekleding toe te voegen als extra kussen voor uw rug.

Weg met de rommel

Rommel kan thuis overweldigend zijn, en nog meer in de beperktere ruimte van onze auto. Als u wordt afgeleid door willekeurig kinderspeelgoed, jassen, bibliotheekboekjes, enz. die waardevolle onroerende goederen in uw voertuig opnemen, overweeg dan het toevoegen van een organisatiesysteem. Dit kan van alles zijn, van een over de rugleuning van de auto tot een plastic kuip in de kofferbak of op de achterbank om essentiële zaken in op te bergen. Elimineer de rommel en u zult verbaasd zijn hoeveel schoner en comfortabeler uw auto voelt.

Lees tip:  Van lichte krassen tot diepe deuken: welke krassen kun je zelf verwijderen en welke moet je overlaten aan een professional?

Onderhoud uw verwarmings- en koelsysteem

Eén ding is zeker: Een ijskoude auto in de winter of een benauwde, warme auto in de zomer is niet comfortabel. Vermijd dit lot door het verwarmings- en koelsysteem van uw auto regelmatig te laten inspecteren en onderhouden door uw lokale autoreparatiebedrijf.

Ga geen honger lijden

In Nederland weet u nooit wanneer het verkeer op de snelweg tot stilstand komt. Er zijn weinig dingen vervelender dan honger of dorst te hebben terwijl je vastzit in het verkeer, dus zorg ervoor dat je wat niet-bederfelijke snacks en gebotteld water bij de hand hebt. Als u op weg bent naar een langere rit of roadtrip, overweeg dan om wat vers voedsel in een koeler te verpakken voor het geval u geen goede plek kunt vinden om te stoppen voor de lunch of het diner.

Denk aan uw reukvermogen

Vindt u de geur van lavendel of eucalyptus kalmerend? Hou je van de geur van kokosnoot in de zomer? Zoek dan een luchtverfrisser of een geurverspreider die u comfort biedt en die u kunt laten zien of plaats hem ergens in uw auto. Dit zal helpen om eventuele onaangename geuren te elimineren en het interieur van uw voertuig fris te houden.

Author: Brian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.